Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Bebis = bra för det sociala livet!

Av bambi - 16 oktober 2008 09:28

Det känns fortfarande lite konstigt att vara hemma om dagarna.. som om jag skolkar eller är arbetslös eller nåt. Det känns så skumt att få betalt för att vara hemma och ta det lugnt och gosa med världens sötaste bebis.


Det var någon som frågade mig hur jag hade tid att blogga så mycket när jag är mammaledig. Hmm... jag skulle kunna ha 10 bloggar till som jag uppdaterar lika ofta... jag sitter ju mestadels framför datorn eller tv:n när jag är hemma. Och så kan man ju blogga samtidigt som man ammar... finns hur mycket tid som helst att blogga!


Men jag försöker göra annat än blogga. Mitt sociala liv har aldrig varit friskare än nu! Jag träffar vänner varje vecka och mailar och ringer vänner varje dag. Det är himla roligt!


Och jag har märkt att ha bebis är väldigt bra för att skapa nya kontakter. Många som kommer fram och pratar med en och så får man nya vänner via föräldragrupper och öppna förskolan (dessa har vi inte börjat med än..).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se