Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Zacks första riktiga leenden!

Av bambi - 16 oktober 2008 18:05

Idag har Zack varit väldigt gnällig och ledsen. Jag har väl inte varit så rolig, jag har mestadels haft honom i babysittern och sen sov jag middag en stund när han somnade. Så han var riktigt gnällig för en stund sen så då tänkte jag få honom på andra tankar så jag började klappa händerna och prata en massa med honom och då log han en massa tillbaka, skrattade nästan!


Det är första gången som han ler tillbaka som reaktion för nåt jag gör. För när jag fortsatte och klappade händerna och pratade med honom log han en massa igen. Va roligt det var! Jag var tvungen att berätta det för älsklingen på en gång så nu är han på väg hem för att också få se Zack le. Så nu ska jag vara tråkig en stund, tills älsklingen kommer hem... så att Zack inte blir uttröttad!  *glad*

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

16 oktober 2008 18:24

Visst är det kul när det börjar att hända grejer!;)
kramen

http://trollpackan

 
anne-lie

anne-lie

16 oktober 2008 18:57

Hej! Du verkar ju vara ett stort fan av chockladfabriken :) Jag hade tänkte köpa lite chocklad därifrån till en kompis som tack för att jag får låna hennes lägenhet några veckor. MIn fråga är då, vart ligger den? Hälsningar Anne-Lie

http://anze.blogg.se

 
bambi

bambi

16 oktober 2008 20:17

Anne-Lie: Den ligger vid Tjärhovsplan på Söder!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Evelina

Evelina

16 oktober 2008 20:43

haha ja tänk så lättroad man är med barn omkring sig =)

http://evelinas.blogg.se

 
hanna

hanna

17 oktober 2008 00:48

Visst är det ljuvligt! Min lilla knodd började för ett tag sedan han med. Ett leende, visst, men när de slår upp hela munnen i ett jätteflin och det blir så stort att de måste tjuta till lite lyckligt, DÅ smälter jag.
Hur gammal är din plutt förresten? (ska kolla igenom din blogg, men nu måste jag passa på att lägga mig för min lille Lattjo har somnat). Ha det bra. /hanna.

kika gärna in en sväng i min blogg förresten. vi kanske har nånting gemensamt.

http://ommigochdemina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se