Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Att märka skillnaden mellan fake och äkta på Tradera

Av bambi - 26 oktober 2008 13:25

Uggsen som jag bloggade om här nedanför finns även att köpa på Tradera med ett utropspris på 599 kronor + frakt (som även en läsare påpekade). Tyvärr är ju dessa inte äkta Uggs.


Dom flesta märkesvaror på Tradera är fake och kommer oftast från Kina och har väldigt dålig kvalitet (men det finns givetvis undantag). Här ovanför ser ni en av många försäljare i Kina som säljer "wholesale" på Uggs, alltså man kan köpa ett helt gäng för $59 paret.


Om man vill köpa märkesvaror på Tradera så märker man väldigt lätt att det är fake om:


1.) Försäljaren säljer flera varor i olika storlekar. Försäljaren har då köpt ett helt parti (som man måste göra) fake varor. En "vanlig" person har ju oftast prylar i sin storlek.


2.) Varan är ny och har ett extremt lågt utropspris. Försäljare som säljer många nya varor med utropspriser som ligger under halva priset kan inte tjäna nåt på varan om den nu skulle vara äkta. Så om priset är för bra för att vara sant så är det inte sant. Som med Uggsen dom har ett utropspris som ligger en tusenlapp under vanliga priset, men detta beror ju på att dom kostar bara ca 365 kronor att köpa in som fake.


Jag har själv köpt fake Rock & Republic och True Religion jeans på Tradera. Jag har sedan köpt äkta Rock & Republic och det är en enorm skillnad. Fake jeansen är inte alls stretchiga och inte lika mjuka och sköna som dom äkta. Sömmarna går upp ganska lätt och det är väldigt dålig kvalitet. Så fake jeansen kanske håller ett par tvättar medans dom äkta jeansen håller i många många år och är tusen gånger skönare!


Men ibland kanske man vill köpa fake eftersom man vet att man ändå kommer att tröttna på plagget ganska snart... men då ska man veta att det är fake och inte tro att det är äkta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se