Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Min stora kärlek

Av bambi - 26 oktober 2008 13:46

Jag är fortfarande ganska förkyld och jag blöder nästblod till och från.. lite jobbigt. Jag sov till 12 vilket var skönt. Älsklingen fick ta hand om lillplutten. Han gav honom en flaska ersättning så att jag fick sova ut ordentligt.


Många säger att ens förhållande ändras när man får barn och det är ju klart. Man har ju en helt ny person att älska och ta hand om. Jag känner att vi har kommit närmare varandra och man ser nya sidor hos varandra. Det har varit en sån självklarhet för oss att dela på allt med blöjbyten och matning vilket har gjort att vi har aldrig bråkat om nåt sånt. Jag tror att det är väldigt viktigt att man kan avlasta varandra eftersom det är ju väldigt energikrävande med en liten bebis och sömnbrist.


Men det är viktigt att inte glömma varandra och ta tid för varandra och inte bara prata bebis. Det blir lätt stor fokus på bebisen. Speciellt för den som är hemma hela dagarna med bebisen. Men man får inte glömma varandra  :)


Jag älskar min sambo så otroligt mycket. Mycket mer nu efter vår son föddes, då jag märker vilken kärleksfull pappa han är också. Han lyssnar och engagerar sig otroligt mycket i vår son, det känns som om det inte finns en bättre pappa. Han sätter både mig och vår son före sig själv, varje dag. Han förgyller verkligen mitt liv och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se