Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Hemmagjord pesto

Av bambi - 29 oktober 2008 17:55

Om man väl har gjort pesto själv så köper man aldrig mer färdiggjord pesto. Det går inte att jämföra! Man kan själv bestämma hur mycket man vill ha utav allt och varje smak för sig blir så förstärkt när det är färska råvaror istället för att det har stått i en burk på en hylla i ICA i ett halvår.


Det är verkligen superenkelt att göra och man kan göra en stor sats och spara ganska länge i kylen. Det är bara att mixa ihop:

 • 4-5 vitlöksklyftor
 • en påse pinjenötter
 • några bitar parmesan (gärna en god sort)
 • färsk basilika
 • lite olivolja (tills det blir bra konsistens, brukar inte behövas mycket)

 • Jag älskar parmesan så som ni ser så är min pesto ganska ljus i färgen... mycket parmesan  ;)

   
  ANNONS

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av bambi - 7 januari 2009 20:33

  Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

  Av bambi - 7 januari 2009 18:21

  Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

  Av bambi - 7 januari 2009 17:30

  Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

  Av bambi - 7 januari 2009 16:59

  Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

  Av bambi - 7 januari 2009 14:33

  Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

  Presentation

  Omröstning

  Vem är Zack mest lik?
   Mig
   Sin pappa
   Ingen av oss
   Båda
   Vet inte

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
      1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10
  11
  12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31
  <<< Oktober 2008 >>>

  Tidigare år

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
  Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se