Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Ren bomull och finfina örhängen!

Av bambi - 29 oktober 2008 19:21

Nelly har fått in en massa härliga doftljus från Yankee Candle, älskar deras ljus! Jag skulle vilja ha en Clean Cotton till sovrummet och en Happy Christmas till jul!


Jag gillar även örhängena från Ms Bijoux för bara 89 kronor :)

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

29 oktober 2008 19:47

Har hört så mycket om de här Yankee Candle, så nu får jag snart ta o skaffa hem några o se om alla rykten stämmer. =)
Kanonfina örhängen, älskar färgerna!!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Grynisen

Grynisen

29 oktober 2008 21:56

Jobbar med bl a Yankee Candles så jag går och luktar dagligen på dessa underbara produkter :-) Min favvo är oxå Clean Cotton, en självklart finns det så många andra!!!

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

29 oktober 2008 22:15

Jag tycker om deras ljus jag med, det luktar mer än de man köper på en vanlig affär, köpte ett vanilj/Choklad på affärn häromdagen och blev så besviken *Suck*

Ha en bra kväll

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se