Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Odd Molly öppnar butik

Av bambi - 30 oktober 2008 16:38

Odd Molly öppnar sin första egna konceptbutik i centrala Stockholm. Butiksetableringen sker för att kunna visa helheten i kollektionen i en miljö som andas varumärkets kärnvärden och ska ses som ett komplement och stöd till befintliga återförsäljare.

Odd Mollys första butik kommer ligga på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm och öppningen är planerad till februari 2009.


*Jippee* Det ser jag fram emot!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

30 oktober 2008 22:52

Hejsan, jag tänkte bara höra med dig... Du hade ju beställt från Linus & Lotta. Har du fått det du beställde? Hur lång tid tog det innan du fick grejerna? Jag beställde precis när du bloggat om babykläder därifrån, men har inte hört ett ljud från dem sen jag fick orderbekräftelsen precis när jag beställt. Det brukar ju gå ganska snabbt annars. Ha en bra helg!
Hälsn. Johanna!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
maria

maria

31 oktober 2008 06:36

Hej!
Ja jag ser att du är besatt av Odd Molly ; )
Men dom har ju mycket fint! Speciellt koftorna! Kan du tipsa om någon riktigt bra sida som har ett ganska stort utbud av Odd Molly, du om någon borde ha koll! : )

Ha en bra dag!

http://mariajosephines.blogg.se

 
fairy

fairy

31 oktober 2008 12:38

var du på utförsäljningen på kaptensgatan?
hittade en del bra fynd, jättefina byxor som kostat 1000kr som de sålde ut för 100kr.

kul med ny butik också =)

http://ochjag

 
Anneli

Anneli

31 oktober 2008 17:53

Ojjj, vad skoj! Då får man kanske planera in en liten semestertripp till Stockholm senare då! Vore juunderbart att få gå och titta/prova/köpa live!! KUL!

http://olofsgarden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se