Alla inlägg under oktober 2008

Av bambi - 21 oktober 2008 16:23

Nu är vi hemma igen! Allt gick jättebra. Vi hade med oss barnvagnen när vi åt, annars så bar vi Zack i bärselen.


Här fjantar sig älsklingen lite i hytten, men Zack i selen  :)

(På nedersta kortet hänger han på översta sängen)


Zack sov i sin mjuklift på golvet nedanför mig... och det gick jättebra. Han hade inget emot att sova i den under natten.


Det blev även en del pokerspel på automaterna... givetvis gick vi back...

Det blåste en hel del ute på däck så vi var inte ute så länge.

ANNONS
Av bambi - 20 oktober 2008 16:38

Jag har precis kollat på senaste avsnittet av Desperate Housewives från USA. Mycket spännande som alltid!


Vi har packat alla saker och ska snart bege oss iväg till Viking Line terminalen. Jag hoppas verkligen att allt ska gå bra med lillen på båten.


Så nu kan jag inte blogga på 24 timmar... hur ska ni överleva?? Och hur ska jag överleva??  ;)

ANNONS
Av bambi - 20 oktober 2008 12:09

Dagens outfit går i pastellfärger.


Gul tröja från Abercrombie & Fitch.

Persiko kofta från Asos.

Jeans från H&M

Fiskbenshalsband från Katts of Sweden.


Ute: Odd Molly jacka & min älskade rosa Odd Molly sjalAdidas på fötterna.


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 20 oktober 2008 10:38

Idag ska vi åka på kryssning, hela familjen! Jag hoppas att det ska gå bra att ha en liten en med sig. Men vi åker ju en måndagkväll så det borde ju vara ganska lugnt på båten.


Vi ska åka med Cinderella, samma båt som dokusåpan Färjan. Men jag tror att dom redan har spelat in hela serien så vi riskerar nog inte att hamna på tv (vi skulle nog ändå vara för tråkiga så dom skulle nog klippa bort oss).

Av bambi - 20 oktober 2008 09:27

Idag fick vi vårt första barnbidrag för lilla Zack. Då vill man ju utnyttja det väl. Här är ett förslag på hur man kan få ganska mycket för pengarna (och fortfarande ha 350 kronor kvar!), bodies, filt, skallra, mm. Allt är från Linus & Lotta som har otroligt bra priser!

Av bambi - 19 oktober 2008 22:27

Av bambi - 19 oktober 2008 20:36

Tävlingen om en påse lyxig drickchoklad avslutades under kvällen.


36 stycken svarade på frågan:


Vilken är min favoritdryck?Och svaret är förstås: Dr. Pepper! Som jag har skrivit om flera gånger i bloggen. Jag älskar denna läsk, jag blev nog beroende av den när jag växte upp i USA. Jag har turen att jourbutiken i hörnet där vi bor säljer denna underbara dryck. Under min graviditet drack jag en 50 cl flaska Dr. Pepper nästan varje dag  :)


Jag skrev ut dom som hade svarat rätt och la kommentarerna i en skål och drog en vinnare. Det blev Jessica, som också är kontaktad!


Grattis!!

Av bambi - 19 oktober 2008 14:45

Åh, har ni sett denna fina omslagsbild med Angelina Jolie? Det är tydligen Brad Pitt som har tagit bilden. Angelina ammar på bilden och detta upprör tydligen många. Jag förstår inte alls varför eftersom man inte ser nånting av hennes bröst. Jag tycker att det är en jättevacker bild.


Men jag förstår samtidigt att det är många som tycker att det är obekvämt när någon ammar bredvid dom, man vet kanske inte vart man ska titta. Man vill inte att det ska verka som om man glor på mammans bröst. Men det går faktiskt väldigt bra att amma utan att visa brösten och sen finns ju dom som visar mer när dom har urringade toppar.


Men jag ammar helst utan publik (om det inte är familj eller någon nära vän) och skulle nog inte amma på nåt fik eller så (då skulle jag nog skynda mig hem). Men jag tycker att det är toppen att det finns så många amningsrum i stan och där har jag inget emot att sitta och amma.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se