Alla inlägg under oktober 2008

Av bambi - 25 oktober 2008 09:32

Har ni andra bloggare också märkt att man han färre besökare på fredagar? Det blir alltid en dipp i statistiken. Jag antar att folk har bättre saker för sig att göra på fredagarna än att läsa bloggar... ja... alla förutom jag då  ;)

ANNONS
Av bambi - 25 oktober 2008 09:26

Usch, jag har så ont i halsen och är så hes så att jag knappt kan prata. Men jag tror att lillen är bättre. Jag frös under natten, tyckte det var väldigt kallt, så jag la en extra filt över lillen. Men då när jag vaknade imorse så var han jättevarm och svettig. Så det var kanske jag som hade feber och frös så...


Jag fick två paket-avier igår, men jag har ju inte orkat hämta ut paketen. Men jag vill ju så gärna eftersom jag vet att det är väldigt roliga och spännande saker i paketen. Ni får se sen  ;)

ANNONS
Av bambi - 24 oktober 2008 19:07

ONLY har fått en massa snygga stickade plagg, bland annat dessa snygga ponchos. Dom ser så himla mysiga ut! Jag gillar att det är lite alpacka i dom, älskar alpacka. Alpacka är ju egentligen ett slags hår vilket gör att det blir varmt men är ändå luftigt.


GLÖM INTE ATT TÄVLA!

Zyx

Av bambi - 24 oktober 2008 13:42

Älsklingen var iväg till apoteket och köpte nässpray och Zyx till mig.


Zyx är som värktabletter för halsen sa dom på reklamen, så det passar ju mig perfekt tänkte jag och skickade iväg älsklingen. När han kommer hem så stoppar jag genast en tablett Zyx i munnen och tittar lite på asken. Jag ser till min förvåning "ska ej användas av gravida eller ammande" och spottar ut tabletten fort som fan! Nää... om man ammar så får man gå och ha ont i halsen...

Av bambi - 24 oktober 2008 11:52

Jag la Zack på mage så att han skulle få träna lite på att vända på sig, men han somnar ju bara. Han är ju för söt min trötta lilla plutt!

Av bambi - 24 oktober 2008 11:41

Jag ser fram emot nästa helg för då är det underBARA BARN mässan i Älvsjö. Jag har fått en gratis entrébiljett så jag ska vara där hela helgen och shoppa, gå på föreläsningar, mm. Vi har även bokat in en gratis fotografering på lördagen. Det ska verkligen bli roligt!


Ni kan läsa mer om mässan här!

Av bambi - 24 oktober 2008 10:31

Här är nästan hela familjen förkylda, det är bara katten som är frisk  :)

Älsklingen var den som först var sjuk och nu är jag och lillen förkylda också. Snuviga och ont i halsan. Vi har hållt på och trixat med nässug på lillen eftersom det går inte att snyta honom. Vi har även köpt Nezeril för spädbarn men har inte använt det ännu. Det är mer om det blir kris och han inte kan äta, men man vill ju inte gärna använda medicin på en sån liten en om det inte behövs...


Men det blir nog att bosätta sig i sängen resten av dagen... *har så ont i halsen*

Av bambi - 23 oktober 2008 18:26

Puh, nu har jag suttit och lagt upp alla Zacks kläder i storlek 50/56Tradera. Det tar sån tid att fota och sen sitta och skriva om alla kläder. Men nu är det gjort i allafall. Så Zack fick inviga dessa Name It Newborn-kläder (som ni ser på bilden) i storlek 62.


Kika gärna på mina auktioner och glöm inte att tävlingen där du kan vinna valfritt bebisplagg från maxomorra!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se