Alla inlägg under oktober 2008

Av bambi - 22 oktober 2008 15:08

Nu är vi tillbaka från att ha gått runt på stan lite. Shoppade lite på Åhlens City, stannade även till i amningsrummet där jag träffade några från min gamla hemstad (hur stor är chansen?). Jag hade 3 stycken presentcheckar från Åhlens så jag köpte:

  • Randig pärm (lätt att särskilja från dom andra pärmarna)
  • Glitterstickers (för att snyggt kunna skriva "Recept" på framsidan)
  • Alfabetiskt index (för att lätt kunna hitta bland recepten)

Så nu blir det lite mer ordning bland våra recept som vi har skrivit ut från internet!


P.S Håll utkik! Ikväll kommer en ny tävling!!

ANNONS
Av bambi - 22 oktober 2008 10:01

Det är så underbart att titta in i sovrummet och se hur han sover sött i vår säng. Han slocknade efter att ha fått mat och då ville jag inte flytta på honom.


Men jag tänkte att vi skulle bege oss iväg till Åhlens City idag. Jag har tre presentcheckar ā 50 kronor som jag tänkte använda. Ska bland annat köpa en pärm att ha alla våra recept i (vi skriver ut en del från internet). Just nu ligger alla recept i en stor hög...


Vi konstaterade imorse att lillens kläder börjar bli för små... så snart dags att byta till nästa storlek igen. Han använder storlek 56 just nu... och för två veckor sen när han var på BVC så mätte han 56 cm. Så det är nog dags att ta fram kläderna i storlek 62 cl.

ANNONS
Av bambi - 22 oktober 2008 10:00

Dagens outfit består utav:


  • Mammajeans från H&M (jag längtar tills jag kan börja använda mina vanliga jeans igen...)
  • Vit top (under koftan) från H&M
  • Every day long cardigan från Odd Molly i färgen Rose. Varm och gosig i mohair och akryl. Fyndat på Tradera.
  • Halsband från Nelly.

Ute: Odd Molly jacka & min älskade rosa Odd Molly sjalAdidas på fötterna.Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 21 oktober 2008 20:57

På taxfreen blev det påfyllning av schampo och balsam. Jag har länge gillat Kerstin Florians Reviving Shampoo och Conditioner. Det doftar verkligen underbart!! Innehåller jojoba, sötmandelolja och aloe.


950 ml kommer nog räcka ett tag...

Av bambi - 21 oktober 2008 17:46

Jag fick en sån fin kommentar medans vi var borta, det värmde verkligen att läsa:


Du verkar vara en härlig tjej. Folk i din närhet ska vara tacksamma att de har en vän som dig. Jag känner ju inte dig, men det verkar så:)

av Anna den 21 oktober 2008 kl 13:04

Tusen tack Anna! :)

Av bambi - 21 oktober 2008 16:40

Zack var på riktigt bra humör under hela kryssningen. Han log och skrattade en massa! Jag blev så glad och rörd att jag fick tårar i ögonen. Det är verkligen så härligt att se honom vara så glad!

Av bambi - 21 oktober 2008 16:37

Älsklingen stod och tog kort på mig när det kom fram en gubbe som frågade om han inte skulle ta kort på oss tillsammans. "Javisst" sa vi och överlämnade kameran. Sen så började han säga åt oss att backa och backa... så min första tanke var att nu kommer gubben att sno vår kamera. Jag hade Zack i bärselen så jag såg framför mig hur älsklingen skulle bli tvungen att springa efter pensionärsgubben och brotta ner honom. Men gubben snodde aldrig kameran så det blev inte så spännande...

Av bambi - 21 oktober 2008 16:30

Det var vi och sjuttio-tusen pensionärer på båten. Så överallt så spelade dom dansbandsmusik, den ena konstiga låten efter den andra. Man blev verkligen hjärntvättad. Vi var tvugna att spela in lite av den konstiga musiken...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se