Direktlänk till inlägg 2 november 2008

Hjälp med fickparkeringen

Av bambi - 2 november 2008 11:32

Jag var nyss ut och flyttade på bilen eftersom det är städdag ikväll. Då är det inte alltid så lätt att hitta parkeringsplats, så det blir ofta att fickparkera.. som det blev nu. Jag är inte alltid så duktig på att fickparkera, men ibland går det jättebra och jag kommer in på första försöket.


Men nu så höll jag på och försökte och försökte och det var så trångt  :(  Jag råkade komma emot bilen framför lite också, men det var bara emot dens dragkrok så det var ingen fara. Men då kom det en gubbe (blev först rädd att det var bilägaren) och frågade om jag behövde hjälp... Pinsamt! Men han ställde sig och dirigerade mig så att jag till slut kom in. Först så förolämpade han mina fickparkeringskunskaper och frågade vad min körskolelärare hade för jobb egentligen sen så fick jag en komplimang för mina fälgar... rolig gubbe...

 
ANNONS
 
Misen

Misen

2 november 2008 11:44

Ändå snäll gubbe ju. Var med om en hemsk parkering, eller försöka att komma ur parkering en gång då en bil klämt in sig som tredje bil där det egentligen bara fanns plats för två. Paniken växte men tillslut kommer korvgubben som står bredvid och gör samma för mig som gubben för dig. Jag blev så tacksam att jag faktiskt gick dit med en blomma till honom dagen därpå!

http://homeostas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se