Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Projekt viktminskning

Av bambi - 3 november 2008 10:30

Det var ju katastrof när jag fick hem mina snygga Seven jeans som jag fyndade på Tradera för 300 kronor. Dom var verkligen jättesnygga, men jag fick ju inte på mig dom riktigt...


Jag var kanske lite väl optimistisk som trodde att jag skulle få mig jeans som är 2 storlekar större än vad jag hade innan jag blev gravid när jag har nästan 9 kilo kvar att bli av med (och det mesta verkar sitta på magen).


Men efter 2 månader så är det ändå "bara" 9 kilo av dom nästan 25 kilon jag gick upp, så det är väl inte helt katastrofalt. Men från och med nu så blir det att inte baka massa godsaker (som jag har gjort) och så måste jag börja med långpromenader (synd bara att det har blivit så kallt, det tar emot lite att gå ut då). Nu startar projekt viktminskning!
 
ANNONS
 
Ingen bild

jennie

3 november 2008 10:52

då är vi två, köpte ett par jätte snygga jeans som tyvär va par strl för små. så nu är det slut på allt gott...

 
Ångestfylld och glad

Ångestfylld och glad

3 november 2008 11:02

Jag ska också gå ner i vikt! Vi kan hjälpas åt!

http://www.angestfylldochglad.bloggagratis.se

 
Dante

Dante

3 november 2008 13:18

Bara 9 kg kvar av 25 och det har bara gått två månader är väl bra jobbat!? Din plan låter klok med motion och mindre kakor (men ibland måste man "synda" liite -det är ju gott med kakor!).

http://dante.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

3 november 2008 16:10

Det kan hjälpa att ha något som lockar dig att gå ner i vikt, som ett par jeans.Själv så köpte jag en snygg sidendräkt i bara en strl större än jag var innan jag blev gravid. När jag köpte dräkten så var jag höggravid...exepditen tittade på mig som om jag inte var riktigt klok*ASG* Men den kom jag i sedan;)

http://trollpackan

 
Susanna

Susanna

3 november 2008 19:09

Bra jobbat!
Vill också gå ner i vikt =/

http://www.susanna1987.blogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

3 november 2008 20:55

Det är bra om du inte går ner för snabbt heller för då kan bröstmjölken försvinna, det gjorde jag med andra barnet det kändes inte så roligt/Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

4 november 2008 07:51

Pepp pepp! Jag har också satt igång idag. Alltså näe, inte banta när man ammar, big nono - men däremot behöver man ju inte unna sig godsaker varje dag... Så i den änden börjar jag. :-)
Lycka till!

http://stellabystardust.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se