Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Powerwalk & powernap

Av bambi - 3 november 2008 18:23

Idag blev det en timmes promenad med barnvagnen, jag letade men hittade ingen sida med hur många kalorier man förbränner när man promenerar med barnvagn. Så jag uppskattar att det är 350-400 kalorier/timmen eftersom en vanlig promenad bränner ca 348 kalorier i timmen.


Sen så sov vi middag efter promenaden, det var otroligt skönt eftersom jag var ganska så trött efter promenaden...

 
ANNONS
 
Nina

Nina

3 november 2008 19:29

ja har en sån där mobil som räknar stegen man tar å då ca avstånd man går och sen även kalorierna..

tex:
distans 8 km
10398 steg
481,2 kcal
men jag kan inte minnas hur långt det är. I minuter.. Hur länge jag gick.

Men jag skulle tippa på att du minst gjorde av med 300 kalorier på den rundan och om du gått backar tex så har du säkerligen gjort av med ännu mer. Plus att skjutsa vagnen. Så du gjorde bra i från dig på rundan =) Snart kommer du i dina byxor ska du se :)

http://www.modesida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se