Direktlänk till inlägg 4 november 2008

Tur med förlossningar

Av bambi - 4 november 2008 20:13

Nicole Kidman hade turen att ha en lätt förlossning när hon födde dottern Sunday i juli i år. Jag hade också den turen, en väldigt lätt förlossning. Det enda som var jobbigt var att jag förlorade så mycket blod (2 liter), men det var ingen fara och jag var aldrig rädd.


När man väl har klarat av förlossningen så känns det som om det inte var så farligt som man trodde att det skulle vara. Men jag kommer ihåg att när jag var mitt i det hela så tänkte jag att jag aldrig skulle klara av det... för jag trodde att det bara skulle bli värre och värre men det var snarare tvärtom eftersom efter ett tag så kom man in i det hela och så lärde man sig hur lustgasen fungerade  ;)

 
ANNONS
 
Dante

Dante

4 november 2008 20:22

Den där lustgasen verkar ofta bli ens bästa vän under en förlossning. Ska onekligen bli spännande att prova den när det är tid! Första fyllan på 9 månader? :)

http://dante.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

4 november 2008 20:36

Dante: Ja, den är verkligen UNDERBAR. Jag blev verkligen LYCKLIG av den... kommer fortfarande ihåg känslan :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se