Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Zack och hans kusin

Av bambi - 9 november 2008 19:48

Idag har vi varit hemma hos min pappa och han har hjälpt oss att byta till vinterdäck. Och så firade vi förstås Fars Dag! Min halvbror och hans tjej var också där. Jag har inte träffat honom på många många år (säkert 10 år, vi har inte så bra kontakt), så det var kul. Extra roligt är att han har också precis fått en son! Hans son heter William och är ca 6 veckor äldre än Zack (alltså snart 4 månader gammal). William är till vänster och Zack till höger på bilden.


Det var väldigt roligt att jämföra dom två. William var förstås mer stadig i kroppen och kunde även göra en massa roliga ljud (han kvittrade som en fågel).


Det var inge roligt väder att köra hem i, det var spöregn och mörkt! Det var jätteläskigt (sambon har inte körkort så jag måste alltid köra) och jag var extra nervös eftersom vi hade lilla Zack i bilen.

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

9 november 2008 20:29

Det är tråkigt när man inte har bra kontakt med sina syskon men det kan bli bättre vem vet...

tycker det syns lite att de är släkt/Ha det gott

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se