Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Ink and charcoal

Av bambi - 9 november 2008 21:34

Jag vet inte om ni har märkt det jag har märkt. Men Odd Molly har använt en väldigt snygg rosa/lila underklänning på många utav sina bilder (annars brukar dom ha jeans till alla kläder).


Jag letade länge efter denna underklänning och äntligen har jag hittat den! Den tillhör denna röda Pilgrim dress. Det är egentligen underklänningen jag vill åt eftersom den är så fruktansvärt snygg och passar så bra till allt (som ni ser på bilderna).


Klänningen är väldigt svår att få tag på. Jag har hittat den bland annat hos FolkArt och på Tradera.


 
ANNONS
 
Madeleine

Madeleine

9 november 2008 22:43

det var vårkollektionen förrförra året tror jag. jag fick bl.a ett gulligt shorts set, klänningar m.m :) älskar deras kläder!

http://dontfeedthemodels.blogg.se

 
Ingen bild

Sara

24 november 2008 21:58

Hej igen

Är inne på din sida rätt ofta och kollar, kul sida.

Såg ju att du köpt den röda Pilgrims klänningen hur är den i storlek? jag funderar på att köpa den i grå men minsta storlek är 1 jag är en 34. i affären jag var och prova annat odd molly plagg så sa de att en 1 motsvara en s och s brukar ju vara 34-36. det jag prova var ju den underbart fina Puppa Silk Patchwork Odd Molly # 622A och den satt jätte bra i storlek 1 då jag fyller upp rätt bra upptill.

Vad tror du kan en storlek 1 bli bra i pilgrim.

Tack för att du delar med dig av din underbara sida.

 
bambi

bambi

24 november 2008 22:01

Hej Sara! Tack för den fina komplimangen, så gulligt av dig! :) Pilgrims klänningen passar mig perfekt, även fast jag är rätt stor upptill just nu (när jag ammar). Jag brukar normalt ha storlek 2 men nu är vissa plagg lite trånga upptill, men just Pilgrims klänningen är inte det i storlek 2.

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

24 november 2008 22:07

Tack för ditt snabba svar.

Jag tror att jag kommer att köpa den skulle den vara förstor får jag sy in den lite.

Tack igen och ha det så bra och lycka till med flyttningen måste även skriva att ni har en mycket söt son.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se