Direktlänk till inlägg 12 november 2008

EFIT 11:44 - Skrattfest!

Av bambi - 12 november 2008 11:44

Tänk att man får betalt för att vara hemma och uppleva sånt här!


Älsklingen var hemma och gick upp sent med oss. Det började med att han borstade tänderna och Zack tittade massor på honom och skrattade (det lät väl roligt när pappa borstade tänderna). Sen så märkte jag att det var dags att byta blöja och då blåste jag honom på magen medans han låg på skötplatsen och då satte han igång och skrattade och skrattade. Han höll på hur länge som helst och bara skrattade och vi skrattade också förstås.


Då kom jag på att jag måste filma detta och eftersom det är EFIT-dag så hade jag ju kameran i närheten. Så det blev ett litet klipp av Zacks skrattfest  :)

 
ANNONS
 
Nina

Nina

12 november 2008 12:00

charmknutten! så härligt då de skrattar. kommer verkligen från hjärtat!

http://modesida.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia

12 november 2008 12:28

Hej tjejen, ville bara säga att Zack är otroligt söt, och samtidigt tacka dig så mycket eftersom du inspirerat mig att starta en egen blogg (kolla gärna om du vill och kanske ge mig några goda råd på vägen)..
www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
Angie

Angie

12 november 2008 12:38

Oj oj oj, vad hjärtat smälter när man ser såna här videos! Han är verkligen jättesöt, er son! =)
Har ju följt din blogg sen du skulle in och föda, men inte skrivit något förns nu(tror jag iaf! haha)
Hur som helst, så är er son jättesöt!
//Angie

http://www.angiepangie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se