Alla inlägg den 12 november 2008

Av bambi - 12 november 2008 12:44

Igår fick älsklingen hem ett brev från vår bank där dom bad honom ringa dom. Så han ringer dom och dom säger att nån har fått tag i hans kortuppgifter och har försökt sno pengar av oss (detta är nog tredje eller fjärde gången under vårt 7 år långa förhållande som någon har försökt sno pengar från vårt konto).


Då är det så att tjuvarna har fört över 50 kronor till Svenska UNICEF för att testa om kortet fungerar. Hon på banken sa att det är vanligt att dom för över 50 kronor till UNICEF, Rädda Barnen eller nån liknande hjälporganisation. Är det ett sätt för tjuvarna att döva sitt samvete? :)


Vi krävde i allafall inte dom 50 kronorna tillbaka... det kan UNICEF behålla  :)

ANNONS
Av bambi - 12 november 2008 11:44

Tänk att man får betalt för att vara hemma och uppleva sånt här!


Älsklingen var hemma och gick upp sent med oss. Det började med att han borstade tänderna och Zack tittade massor på honom och skrattade (det lät väl roligt när pappa borstade tänderna). Sen så märkte jag att det var dags att byta blöja och då blåste jag honom på magen medans han låg på skötplatsen och då satte han igång och skrattade och skrattade. Han höll på hur länge som helst och bara skrattade och vi skrattade också förstås.


Då kom jag på att jag måste filma detta och eftersom det är EFIT-dag så hade jag ju kameran i närheten. Så det blev ett litet klipp av Zacks skrattfest  :)

ANNONS
Av bambi - 12 november 2008 10:44

Idag sov jag länge... till halv elva nästan. Sen steg jag upp i sängen satte Zack i sin babysitter och kom på att jag skulle nog köra EFIT-dag idag. Sitter och dricker lite te nu och kollar min mail medans Zack sitter i babysittern och sprattlar.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se