Direktlänk till inlägg 16 november 2008

Stockholmschili med coca-cola

Av bambi - 16 november 2008 15:25

Det är alltid roligt att prova nya recept, i fredags gjorde jag t.ex korv stroganoff på thailänsk vis (även fast det är många som baktalar falukorven just nu). Det var verkligen supergott!


Årets hemmakockar vann med receptet Stockholmschili med coca-cola. Det låter spännande tycker (och jag gillar ju coca-cola), dom säger att det inte blir så sött som det låter. Det ser riktigt mumsigt ut, speciellt med dinkelchips och ugnsrostade tomater till!

 
ANNONS
 
Lene-Therese

Lene-Therese

16 november 2008 17:21

jag ska :) faktiskt. har uppe din tävling i en flik. ska göra det när jag har lite mera tid bara :) gillar din blogg. du har massa roligt här ju! :)

http://lenetherese.blogg.se

 
jossan

jossan

16 november 2008 18:23

haha va? coca cola i maten? vad roligt :) det påminner mig om när jag åt köttfärsås med vodka absolut peach i :)

http://jossansnya.blogg.se

 
Anne

Anne

18 november 2008 13:14

Hoppas du gillar den! :) Man får smaka av ordentligt för att få rätt balans mellan sötman och hettan, och kanske salta lite extra på slutet också! :)

http://annesfood.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se