Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Väggord

Av bambi - 17 november 2008 16:35

Jag fortsätter på temat inredning (blir mycket sånt nu när vi ska flytta). Jag har funderat lite på om man skulle skaffa sk väggord, det kan ju vara riktigt fint. Gäller bara att hitta nåt man verkligen gillar eftersom det är svårare att byta ut än t.ex en tavla. Men en av mina favorit ordspråk är "Älska mig mest då jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest." Jag gillar även "Underbar & älskad" till Zacks rum. Dessa hittade jag på My first room och på Tradera (dom är ju betydligt billigare på Tradera).


Men enda kruxet är att det är nog tapeter i alla rum i nya lägenheten och man ska helst inte sätta upp väggord på tapeter har jag hört. Har ni väggord hemma?

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

17 november 2008 17:00

Hej! Länkar till en kvinna i norrland som har väggord i sitt sovrum:

http://www.supermamman.bloggagratis.se/2008/10/09/1010127-vaggord/

Verkligen fint tycker jag!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Felicia

Felicia

17 november 2008 19:22

Jag har väggord hemma och de fungerar på alla tapeter så kör på!!!!

http://beingfelicia.blogg.se

 
susanne

susanne

17 november 2008 19:34

hej har mina väggord på tapeter de tjockare typ" stickers" kan släppa lite( man kan flytta dem) men inte de riktiga väggorden som heller inte går att flytta från tapetserad vägg
jag är då super nöjd...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Dante

Dante

17 november 2008 20:19

Fint med väggord! Funderar på att sätta i bebisens rum. Du får visa bilder sen om du bestämmer dig för att sätta upp några på väggen. :-)

http://dante.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mia

17 november 2008 20:46

Hade faktiskt helt missat att det fanns väggord men det var supersnyggt!

 
stort och smått

stort och smått

17 november 2008 20:56

Jag skulle vilja skriva egna väggord eftersom jag är ganska bra på att texta. Men jag är rätt säker på att enda gången det INTE FÅR bli fel, då kommer det garanterat att bli fel...
: /

http://agneta.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

18 november 2008 08:37

Finns väggord på barnlycka.se, kika där, fast de var rätt stora har jag för mig, så man kanske inte skriver ett helt ordspråk på dem, blir rätt dyrt skulle jag tro.

http://chagak.blogg.se

 
Nina

Nina

19 november 2008 20:19

Nix, men skulle gärna ha :) Dock ska vi designa egna väggord nu när det snart är dags för renovering.

http://niini.blogg.se

 
Ingen bild

Ekoturisten

13 december 2008 10:25

Vilken härlig blogg du har!Jag älskar väggord och ska nu beställa egna på www.unikdekor.se. De är mycket billigare än några andra jag hittat, t.ex my first room och verkligen superfina!!!

Kanske ska jag skriva en egen text och beställa där, men jag vet inte riktigt vad ännu...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se