Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Dagens frukost

Av bambi - 19 november 2008 09:54

Ja, dagens frukost består utav ett glas cola light (istället för kaffe...) och kärleksmums. Kanske inte den bästa frukosten (jag vet..) men jag orkar inte fixa nån frukost idag. Sen så är det inte så roligt att greja i köket med alla flyttkartonger överallt. Ibland kan jag må dåligt av att ha rörigt runt omkring mig. Jag är ganska pedantisk utav mig, så jag blir på dåligt humör om det är stökigt. Detta har resulterat i att sambon är ganska duktig på att städa här hemma också, han vet att jag blir på dåligt humör annars... men han förstår inte känslan av att det är skönt att ha rent och städat hemma. Känner inte ni så? Efter man har storstädat att va skönt det är att ha rent och snyggt hemma? Sambon tycker bara att det är skönt att avklarat...


Mina auktioner på Tradera avslutas idag med bland annat Odd Dolly dockan, Odd Molly reflex, Odd Molly kläder, barnkläder, lite böcker, mm.


Glöm inte heller att vara med och tävla om dom fina smyckena från Katts of Sweden!

 
ANNONS
 
Sara

Sara

19 november 2008 16:05

Haha är precis som du! Verkligen jätteskönt ner det är rent och ornding hemma :-) Och så blir jag grinig när det är stökigt.

http://smuppra.blogg.se

 
Anna

Anna

19 november 2008 20:07

Haha grym frulle! Sån kan jag också vara :-)

http://barnshoppingbloggen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se