Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Odd Molly: bastoppar

Av bambi - 23 november 2008 15:23

Varje vår och höst så kan man hitta dessa klassiska långärmade pointelles i Odd Mollys kollektioner. Färgerna kan variera, dom som ni ser här ovanför är från årets höstkollektion. Dom är perfekta bastoppar att ha under Odd Mollys koftor (jättefint när rosetten sticker fram) till vardags.


Topparna är i 100% bomull och heter "i have everything left" och har nummer #214. Dom har en söt liten sidenrosett fram och loggan på vänster ärm.  Pris: 599 kronor.


Finns att hitta här på nätet:

Vit: Country Dreams, Ajabajakids, Rehe of Sweden

Grå: Ajabajakids, Rehe of Sweden

Rosa: Country Dreams, Rehe of Sweden

Blå: Ajabajakids, Milk and Honey

Grön: Ajabajakids


P.S För er som undrar vad pointelle är, så är det sättet toppen är stickad på. En lättare variant av stickning som gör plagget tunn och mer luftig.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

23 november 2008 15:50

den vita toppen gillade jag :)

http://LindaDelicious

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se