Direktlänk till inlägg 24 november 2008

En glad plutt

Av bambi - 24 november 2008 08:36

Zack är en sån glad liten plutt. Jag kommer ihåg att när vi väntade honom så hoppades vi på att han skulle vara en glad bebis och det är han verkligen. Om han ligger en stund för sig själv så skiner han verkligen upp när han ser nån av oss. Han är verkligen superglad så länge han är mätt och inte trött.


Många säger att så länge deras bebis föds friskt så är dom glada. Men skulle dom inte älska sitt barn om den föddes med ett handikapp? Skulle man inte ändå glädjas åt att äntligen hålla sitt barn i sina armar? Självklart önskar man inte sitt barn något ont och min högsta önskan är att Zack ska må bra och vara glad. För om han är glad så vet man väl att han mår bra också.

 
ANNONS
 
Lova Molin

Lova Molin

24 november 2008 09:25

riktigt fint=) I like

http://nolim.blogg.se

 
emma

emma

24 november 2008 15:12

vilken fin blogg! :) och vilken söt unge!

kika gärna in i min blogg :)
/emma

http://ddavids.blogg.se

 
Viola o Leah

Viola o Leah

24 november 2008 22:42

Vilken söt liten kille du har...:) Jag har en liten tjej på 4 1/2 månad..intressant att läsa utvecklingstabellen som du lagt in...vart hittade du den?

http://prinsessanleah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se