Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Sömntuta

Av bambi - 24 november 2008 16:56

Lillplutten har fått in väldigt bra sovrutiner. Han sover middag 2-3 timmar så här på eftermiddagen och sen somnar han runt 20-21 på kvällen och sover till 7-8 på morgonen.


Om 1 1/2 vecka blir plutten 3 månader. Det firas med vaccination! Men det skulle vara kul att börja med smakportioner snart, jag ser fram emot det. Men man ska ju inte börja förrän vid 4 månader, fast en del börjar lite innan. Men jag ska försöka hålla mig så länge som möjligt...

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

24 november 2008 17:50

Vad söt=)

http://pernillsidnor.blogg.se

 
Mimi

Mimi

24 november 2008 18:16

Inte för att det går att jämföra, men jag har en valp som med har bra sovrutiner, haha:P

http://www.mimidettwiler.com

 
Erik

Erik

24 november 2008 18:27

Kul blogg! Bra initiativ! Vilket gymnasie jobbar du på? http://www.dudezine.se/

http://www.dudezine.se

 
Ingen bild

Diana

24 november 2008 18:35

Vilken skön stil han har!

 
Ingen bild

Medveten mamma

24 november 2008 22:04

Varför ska du vaccinera din son?! Är det ett MEDVETET val du gör? Den främsta anledningen till att barn vaccineras i Sverige idag är samhällsekonomisk - det är billigare med ett vaccin än att föräldrarna ska vara hemma från sina arbeten när barnen är sjuka! Jag tycker det är viktigt att ta sig en ordentlig funderar kring detta innan man sprutar in laboratorieframställda preparat i våra små bebisar vars hjärnor inte är färdigutvecklade! Själv väntar jag med vaccination på min dotter tills hon fyller 1 år... Det finns forskare som tror att inlärningssvårigheter kan ha att göra med vaccinationsskador! Därför borde det inte vara SJÄLVKLART utan öppet för diskussion det där med vaccination!!

 
Miranda

Miranda

24 november 2008 23:09

JAG VILL OCKSÅ HA BARN xD
Fast, kanske ska skaffa en ... man kallar man dom va? och ett jobb... en lägenhet! och kanske bli lite äldre först xD HAHAHA

http://www.mestiis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se