Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Besöksrekord igår: 2665 unika besökare

Av bambi - 25 november 2008 09:52

Jag slog mitt gamla besöksrekord rejält igår. Gamla rekordet: 1312 unika besökare... och igår alltså 2665 besökare. (Detta hade förstås med att Bloggkommentatorerna skrev om mig)


Med en massa nya besökare så kommer en massa nya kommentarer, båda snälla och elaka. Jag har varit ganska förskonad från elaka kommentarer, så jag är inte riktigt van vid att få kommentarer som "Du är tråkig, jag tänker aldrig mer läsa din blogg igen." eller "Ännu en ytlig blogg, varför tror du att vi behöver fler?".


Vad ska jag svara? (känns meningslöst att svara också, eftersom dom säger ju att dom aldrig mer ska besöka bloggen och dom är alltid anonyma):

"Oj, förlåt att mitt liv är tråkigt! Jag ska genast råna en bank eller börja med ormtjusning för att roa mina läsare!" Jag är mammaledig, jag har inte ett så spännande liv, I only have so much to work with!


Och den andra kommentaren känns bara fånigt att svara på för 1.) Jag tycker inte att jag har en ytlig blogg, då hälften av mina inlägg inte handlar om shopping/mode/etc. 2.) Om nu min blogg var ytlig, varför ska jag stänga ner den (vilket såna kommentarer antyder att man ska göra)? Det är inte så att jag var den sista att skaffa en sån här "ytlig-blogg"? Finns ju "nyare" bloggar (jag har bloggat i 1,5 år)... borde inte dom stänga ner sina bloggar först? Som i "sist in - först ut"?

 
 
Ulrica

Ulrica

25 november 2008 12:07

Om det finns dom som tycker att din blogg är tråkig så behöver dom ju inte läsa. Valet att låta bli är ju deras. Skit i elakingarna.

http://ullabella.webblogg.se

 
Marina & Edvin

Marina & Edvin

25 november 2008 12:51

Håller med ovanstående. Man läser de bloggar man tycker är intressanta. De andra läser man inte så valet är ju fritt fram!! Alla får väl skriva om vad man vill på sin egen blogg, inte sant?

http://edvinsblogg-marina.blogspot.com

 
sofie

sofie

25 november 2008 14:12

Du är mysig att läsa. Välj att ta åt dig av de góa kommentarerna och sortera bort skräpet. För att relatera till Disney's Bambi "Kan du inte säga något rart, så säg ingenting alls" =)

http://www.sojf.bloggagratis.se

 
Erika

Erika

25 november 2008 14:52

Det finns alltid människor, som tror sig ha ett MYCKET bättre liv än andra, bara att skita i dem. Är en mkt trogen läsare av din blogg och gillar den skarpt. Eran son är såå lik er. Själv har jag en vecka kvar till BF, tror jag går över :( Sen ska vi också köra vagn i snön. Ha det kalas!!

http://www.storken2008.blogg.se

 
Elina

Elina

25 november 2008 15:12

Lyssna inte på de anonyma kommentarerna. Jag har följt din blogg i lite mer än 4 månader nu och jag älskar den! Det är ju innehållet i din blogg, blandat familjeliv/nybliven mamma och mode som gör den så bra. Så ta inte åt dig. Dessutom, de som lämnar anonymt vågar inte stå för sig själva, för de vet att de aldrig skulle kunna skriva en bra blogg själva. Därför vågar de inte visa vilka de är!! Kram på dig, keep up with the good work!!

http://http:/elina86.blogspot.com

 
Linda

Linda

25 november 2008 17:05

Strunta i de elaka kommentarerna. Jag läser din blogg, slaviskt. Och har så gjort i några månader. Du har lagom många modeinlägg för min smak. Dessutom handlar din blogg om det vardagliga livet, nåt jag kan likna mig själv vid :).

http://chagak.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards