Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Snö och barnvagn ingen bra kombination

Av bambi - 25 november 2008 13:41

Det ganska så bra att köra vagnen i snön, eller snön och snön... det var ju plogat hela vägen. Men så stöter man på snöhögar som plogbilen har lämnat efter sig. Snöhögarna är inget man tänker på annars för det är inga problem att kliva över dom, men att komma med barnvagn och försöka plöja sig igenom dom var inte det enklaste. Och så var den nån som till och med fastnade under vagnen... nej... snö och barnvagn passar inte riktigt ihop.


Jag ville visa vad Zack har på sig idag, för jag tycker han är så söt (fast det tycker jag ju alltid). Han har på sig sin lila Bondelid body och sin gula Nalle Puh jacka (båda Tradera-fynd). När man drar åt snörena i huvan så ser han ut som Maggie i sin overall (ser ut som en "stjärna" med en hög spetsig huva).

 
ANNONS
 
Dante

Dante

25 november 2008 15:07

Jag ville bara meddela att jag fick armbandet idag som jag vann av/hos dig och Katts. Tack! Supersnyggt!

http://dante.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se