Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Vår älskade lilla plutt

Av bambi - 25 november 2008 18:24

Som ni ser så har Zack (som många andra bebisar) skavt av hår i bakhuvudet. Han får en ganska så roligt frisyr som det är nu... men jag hoppas på att han snart ska få en ordentlig hårväxt på huvudet. Han har också haft skorv i hårbotten, men det är borta efter en veckas kletande av salva på huvudet.


En sak som jag tänkte på idag är att det är så skönt att ha lärt känna honom. Jag märkte direkt under dagen när han var trött (och att det inte var hungrig han var) och la honom i hans säng och han somnade efter en kort stund. Vi har lärt oss hans signaler och det känns som om han kommunicerar med oss och kan tala om för oss vad han vill... det är väldigt skönt! För det var jobbigt i början när han grät och var ledsen och vi inte visste vad det var som var fel. Man känner sig så hjälplös som förälder då. Men det tar ju en liten stund tills man lär känna den lilla personen han faktiskt är  :)   *Älskar dig, min plutt!*

 
ANNONS
 
molle

molle

25 november 2008 19:52

men hallå där Zack !!
vakna!! du kan få hår av mej jag har hur mycket som helst och delar gärna med mig...kram på dej från en nalle

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Elin

Elin

25 november 2008 20:05

Hihi, Tyra har också skavt bort hår. Hon är dessvärre både mörk- och långhårig så det syns mycket mer än på Zack.

http://heltsubjektiv.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se