Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Dagens outfits

Av bambi - 27 november 2008 11:31

Jag har på mig min I love Nerds tee från Junk Food. Zack har på sig randig omlottbody och manchester hängselbyxor som var en gåva från hans moster och kusiner.


Idag ska vi iväg till föräldrargruppen, därför har vi klätt upp oss (i allafall Zack). Hoppas att det blir en intressant träff. Jag kanske ska väga Zack, om jag orkar (måste ju klä av honom helt då...).


Sen så ser dagen ut så här:

  • Hämta ut paket från Nelly.
  • Torka ur frysen som vi frostade av under natten.
  • Göra rent ugnen för fjärde gången (gallret blev äntligen rent efter tredje gången).
  • Göra rent köksfläkten för andra gången.
  • Torka av kaklet inne i badrummet.

Så rolig är min dag! Hur ser det ut för er?

 
ANNONS
 
Ingen bild

e

27 november 2008 12:29

Av nyfikenhet, hur många ammar i din föräldragrupp?
Min dag har bestått av shopping med ett par andra mammor på förmiddagen och nu ska jag roa mej med att se på vår lille kille som rullar och rullar. Han har precis lärt sej vända på sej (både från mage till rygg och tvärtom) och det är det enda han vill göra hela dagarna :)! Han blir tre månader den 31:a och ska vaccineras nästa vecka, hjälp! :) Senare idag ska vi tvätta och packa då vi ska ta tåget norrut imorgon!

 
Linda

Linda

27 november 2008 14:51

Den består faktiskt av att städa, men i ett väldigt lugnt tempo, då jag precis blivit frisk från magsjuka. Plocka undan en massa leksaker, ta hand om disk, sortera reklam, damusga och torka golv borde göras oxå... just ja, tvätthögen borde vikas oxå.

http://chagak.blogg.se

 
bambi

bambi

27 november 2008 15:14

e: Det är 2 av 8 som inte ammar.

http://bambi.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

27 november 2008 18:48

Så fina, mor och son! :-)

Zack är lik min yngsta lillebror när han var bebis. Hehe... :-) Så söt så.

http://trebarnsmamman.bloggagratis.se

 
Sassy

Sassy

27 november 2008 19:44

Söt smurftröja!

http://eurotrash.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se