Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Ska inte en toalett ingå i lägenheten?

Av bambi - 28 november 2008 19:58

Nu har vi hållt på och städat och packat det sista, det är typ bara datorerna och Zacks grejer kvar. Vi har bestämt med hon som vi byter lägenhet med att vi inte skulle flyttstäda (eftersom vi flyttar in och ut samma dag så blir det svårt att hinna då lägenheterna aldrig kommer vara tomma), vi har bestämt att vi bara ska städa kök och badrum ordentligt. Så när hon ringde så frågade vi henne om vi skulle sätta på frysen igen efter att ha frostat av den. Och då säger hon "ja" eftersom hon har storhandlat och har frysen full... hon har alltså inte ens frostat av frysen i vår nya lägenhet! Ingår inte det när man har bestämt att städa kök och badrum? Och hur bra är det att storhandla precis innan man ska flytta? Vi har snarare tömt vår frys och skafferi och har tänkt att storhandla efter vi har flyttat.


Men det ska bli skönt att slippa vårt kök för det är jättedumt. Det ser jätte flashigt ut eftersom det finns en kombinerad grill/fritös i den. Men detta gör att det bara finns två spisplattor. Stendumt. Sen är det jättetrångt så man kan knappast använda andra plattan om man steker något. Jättekorkat att sätta in den där grillen/fritösen eftersom den aldrig används heller, den är bara en skryt grej.


Hon som vi ska byta lägenhet med har ringt oss tre gånger idag. Alla tre gånger har handlat om ett ekskåp som hon har satt upp toaletten. Det är ett jättefint skåp (som hon hela tiden påpekar) och det är i massivt ek. Men om hon tar ner det så har vi inget toalettskåp. Fast alla tre gånger som hon har ringt så har det inte bara handlat om ekskåpet, nej det har även handlat om ek-toarullshållaren och även ek-toasitsen. Hon har alltså undrat om hon ska ta med sig dessa saker (eftersom dom är såååå fina och det är ju hon som har satt upp dom). Ska vi komma till lägenheten och inte ha någon toalett eller hur har hon tänkt?


Det ska bli spännande att se hur det går imorgon med flytten och bytet och allt....

 
ANNONS
 
Ingen bild

klara

28 november 2008 21:02

jo, men hon tar ju inte med sig toastolen:)

 
bambi

bambi

28 november 2008 21:06

Ja, men vad ska vi sitta på? :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Klara

28 november 2008 21:16

Nä, jag fattar. skojar bara lite. Jag har oxå varit med om det när vi flyttat. Det blir lite kallt att sitta direkt på toaporslinet:) Lycka till med flytten.
En bra blogg du har, den är varierande.

 
Fru Evelina

Fru Evelina

28 november 2008 21:33

haha ja vill hon ta med sig det så är det ju hennes sak att sätta tillbaka det som var där när hon flyttade in =)
kul med ny lägenhet, hoppas ni kommer trivas!
kram

http://evelinas.blogg.se

 
♥Fnuttisen♥

♥Fnuttisen♥

28 november 2008 21:42

Har själv precis bytt lägenhet och här är det så att har man bytt något och vill ta med sig det måste man återställa det i sånna fall till det som var från början. Har hon inte dom sakerna kvar så är det ju hennes problem inte erat. Tycker hon verkar väldigt krånglig, låter som en bortskämd 15 åring. Lycka till med flytten imorgon.
Kramizar Susanne

http://fnuttisen.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

28 november 2008 21:55

Hon kan ju inte ta med sig grejer som ett toaskåp, eller jo, om hon sätter dit ett annat skåp istället. Och toaringen måste hon ju i så fall sätta dit någon annan om hon nu vill ha sina tjusiga ekgrejor. Men om sagt, hon måste ersätta det hon tar bort som Fnuttisen sa.

http://chagak.blogg.se

 
Lina

Lina

28 november 2008 23:57

Jissus, låter komplicerat de där! Hoppas det går bra iaf!!

http://firestone.blogg.se

 
Ingen bild

Lotta

29 november 2008 00:08

Ärlig talat så tycker jag man bör byta ut toasitsen av hygieniska skäl. Dom är inte dyra. Jag o min man har alltid gjort så när flyttat till en hyreslägenhet. Vi har då köpt på våran egen. I bostadsrätten vi bor i nu har vi bytt ut hela toan. :D Den förra var det egentligen inga större fel på men när vi ändå bytte ut allt annat i badrummet efter kaklandet så åkte toasiten ut o en ny fräsch kom in.

 
Häxmamman

Häxmamman

29 november 2008 07:16

Vi har bytt grejer i vår lägenhet och det står i kontraktet om vi tar med oss de saker vi satt upp då ska vi återställa det i sitt ursprung, du får tala om det för henne att det gäller överallt om hon inte kan visa upp papper från hyresvärlden att det står nått annat/Lycka till

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

29 november 2008 11:01

Låter som en spännande flytt!!!

Lycka till!

Ha en bra dag!

http://www.nygards.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se