Direktlänk till inlägg 30 november 2008

R.I.P. min kära dator

Av bambi - 30 november 2008 15:50

Nu har vi flyttat in. Gårdagen började med att flyttgubbarna kom tidigare än bestämt så att vi inte hann äta frukost. Sen så ringer jag henne vi skulle byta med så säger hon att hon har försovit sig en timme (hur kan man försova sig dagen man ska flytta?!?!), men hon tar det lugnt och äter frukost och så...


Sen flyter det på ett tag tills vi börjar komma in i nya lägenheten och en av flyttkillarna säger till oss att det har hänt en olycka. En av våra datorer har smällt i backen... och självklart var det min!!! Flyttkillen berättar att det var en av kompisarna till hon som vi bytte med som hade ner datorn. Jag pratar med tjejen vi bytte med och hon säger att det får vi ta med hennes kompis, hennes kompis får betala om datorn är trasig, inte hon, säger hon. Det känns ju snällt, att man ber en kompis hjälpa en att flytta sen får kompisen betala en massa. Hon erbjöd sig inte ens att dela kostnaden eller nåt.


Så min dator verkar vara trasig... kul kul... jag får ockupera sambons dator istället. Jag hoppas bara att vi får betalt för datorn dom hade sönder! Och jag hoppas för guds skull att alla kort jag har tagit på Zack som finns på datorn går att få fram!! Annars är det verkligen katastrof!!!


Förutom datorn så har väl allt annat gått okej... vi sov inte så bra eftersom det är värsta gatlyktan utanför som lyser in i vårt sovrum. Men nu har vi fixat upp gardiner så att vi kan sova bättre ikväll. Nu ska jag fortsätta och packa upp!

 
ANNONS
 
jossan

jossan

30 november 2008 16:33

men gud, hon låter ju verkligen som världens idiot den där tjejen ni byter med! usch, får man verkligen bete sig så..

http://jossansnya.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

30 november 2008 16:38

Tror inte bilderna finns kvar om datorn har gått sönder

 
Helena

Helena

30 november 2008 16:42

Usch, hoppas datorn klarat sig!!!
kramis

http://leetaah.wordpress.com

 
Ingen bild

Jenny

30 november 2008 17:25

Ja det låter som en toppentjej det där! Tur att man inte är vän med henne...

Hoppas att ni får pengar för datorn och att bilderna går att rädda!
Tips är att köpa en liten extern hårddisk (finns för några hundralappar. Jag har själv en som är något större än en kortlek) och alltid spara över kopior på sånt ni vill spara. Så har man alltid 2 kopior om det skulle hända nåt.

 
anna

anna

30 november 2008 17:27

Men herregud, det måste de väl bekosta. Din trasiga dator syftar jag på......

http://annatje77.blogspot.com

 
Therese

Therese

30 november 2008 18:05

Men vad är det där för konstig tjej? Snart är det över iallafall. Kram!

http://bokbloggen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se