Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Lite smått och gott bakom spisen

Av bambi - 30 november 2008 17:47

Ni vet att vi skulle inte flyttstäda, men städa köket och badrum? Jag gjorde rent ugnen fyra gånger och stod och skrubbade fläkten i en timme. Så här såg det ut bakom spisen här i nya lägenheten. Ni kan ju tänka er hur resten ser ut. Vi hittade en snus på toalocket (hon vi bytte med snusar). Det känns inte ens "normalstädat" och verkligen inte "flyttstädat" i kök och badrum. Usch för att behöva städa efter andras äckel. Inte roligt att behöva först städa sin lägenhet och sen sin nya också.... blääää


Bakom spisen fanns alltså: en överstrykningspenna, en gaffel, kina-ät-pinnar, plåster, massvis med knäckebröd (fanns ännu mer under spisen och kom alltså inte med på bilden), m.m m.m m.m

 
ANNONS
 
♥Fnuttisen♥

♥Fnuttisen♥

30 november 2008 18:04

Om det skulle vara jag så hede jag sparat bilderna på skiten och visat för erat nya hyresbolag. Hon kan bli betalningsskyldig.
Som jag sa förrut hon låter som värsta 15 åringen, tänk så hon har gnällt om allt och så är hon en riktig "slabbaduska" och heeeeelt IQ befriad enligt min mening. Hur gammal är hon??????
Hoppas ni kommer att trivas ändå trots allt extra strul.
Kramizar Susanne

http://fnuttisen.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

30 november 2008 18:23

Fnuttisen: Hon är väl runt 35-nånting... men jag håller med dig om att hon inte beter sig som en vuxen!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

30 november 2008 18:43

Usch vad äckligt! Stört att inte städa efter sig!

http://leetaah.wordpress.com

 
Ingen bild

Erika

30 november 2008 19:27

Men asså den här människan verkar ju heeelt?! Ni har ju bara haft en massa bekymmer! Hoppas fortsättninge går bättre;)
Kram på dig:)

 
Ingen bild

Cizzi

30 november 2008 21:25

Uäck va snuskigt! Har hon inte nåt vett i kroppen alls? Jag skulle skämmas nåt så enormt om jag lämnade en lägenhet så!

 
Cicci

Cicci

1 december 2008 00:22

Åh jisses. Förstår att det där inte känns så kul.

http://drate.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se