Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 20 november 2008 10:37

Hösten är ju te-drickar-tider och vi dricker väldigt mycket te här hemma (jag dricker ju inte kaffe). Vi har denna underbara te-bryggare som heter Magic Tea och kommer från Tefal.


Vi dricker mellan 1-3 kannor om dagen. Te-bryggaren är superenkel att använda, man har i lös-te högst upp i ett filter och häller i vatten i kannan och så värmer den upp vattnet och brygger teet.


Den håller rätt temperatur. Jag har för mig att det är 80 grader (rätta mig om jag har fel) som vattnet ska vara för att teet ska smaka så gott som möjligt. Man ska alltså aldrig ha kokande vatten till teet! Vi har haft vår bryggare i två år nu och den kostar runt 350 kronor. Rekommenderas verkligen till alla te-drickare!

ANNONS
Av bambi - 20 november 2008 10:18

Igår slutade mina auktioner på Tradera, där jag bland annat sålde två av mina Odd Molly plagg. Så nu blir det i allafall ett nytt Odd Molly plagg och då har jag valt en Hoodly Knit Jacket som jag länge har tittat på. Jag valde den i Dark Blue (ej med på bild), kändes som en ovanlig färg. Man ser mest denna kofta i grått och chalk.


Hoodly Knit Jacket finns på nätet i följande färger:

Chalk: MissGretaAjabajakids

Dark Blue: Ajabajakids

Grey: MissGreta, Ajabajakids

Rose: Ajabajakids

Red: MissGreta

Kan även finnas på Tradera.

ANNONS
Av bambi - 20 november 2008 08:42

Det har stått ganska så stilla på vågen på sistonde... imorse visade den på lite neråt: 73,1 kg. Längsta sen förlossningen för 11 veckor sen.


Av bambi - 20 november 2008 08:40

...med 1312 unika besökare.


Tidigare rekord den 26/8:  1146 besökare

Av bambi - 19 november 2008 21:26

När vi rensade ur vårt vindsförråd nu inför flytten så hittade jag detta gamla foto av mig och min pappa. Vilken rolig gubbkeps jag har på mig (det var inget jag brukade ha på mig).


Jag hittade även dussintals med hallmark cards (alltså typ grattis-kort men det kan vara "jag saknar dig" eller "till min dotter") som är vanligt att ge/skicka i USA. Pappa skickade ofta såna till mig när han bodde kvar i USA och vi hade flyttat hit. Min mamma sa alltid till mig (och säger fortfarande) att min pappa inte brydde sig om mig, men nu när jag är vuxen har jag märkt hur fel hon har. När jag läste igenom vad han hade skrivit på korten så förstår jag nu att han saknade mig massor. Jag är verkligen glad att jag har fått bättre kontakt med min pappa nu undet dom senaste åren...

Av bambi - 19 november 2008 17:03

Denna klänning #783 finns att köpa på Tradera just nu. Den är ganska lik en annan Odd Molly klänning som såldes på Tradera för en stund sen, men denna säljare vill ha 8000 kronor för den!! Får se om säljaren får det. Klänningen är lite speciell eftersom Odd Mollys designer Karin Jimfelt-Ghatan hade den på sig när hon tog emot Guldknappen.        Ni hittar klänningen här.

Av bambi - 19 november 2008 14:29

Vi var ju på NK idag och jag besökte NK Kids för första gången. Dom hade en massa exklusiva märken så som Burberry, Ralph Lauren, Armani, mfl.  Kändes lite pinsamt att gå runt där bland barnkläder som kostade uppåt tusenlapparna och lämna stället med det billigaste dom hade - en body från Lundmyr of Sweden för 199 kronor. (Jag gillar röda kläder på Zack!)


Jag är ju besatt av märkeskläder, men det är lite skillnad att handla kläder till ett barn som kan ha plagget ett par månader (högst) och som spyr ner kläderna än till mig som kan ha plagget i flera år (och är lite mer rädd om plagget). Odd Molly plagg har dessutom ett sjukt högt andrahandsvärde, man kan ibland få mer för ett begagnat Odd Molly plagg än vad det kostade som nytt!

Av bambi - 19 november 2008 14:07

Jag gick igenom Kungsträdgården idag och gick förbi skridskobanan i plast som dom har satt upp. Det var en del folk som åkte, som ni ser!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se