Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 19 november 2008 11:33

Idag har jag på mig denna tunna rosa bomullskofta från Odd Molly (deras In Odd We Trust-kollektion), som jag har fyndat på Tradera.


Vi ska nog bege oss iväg till NK idag och gå där och kika. Sen blir det nog en promenad hem i det någerlunda fina vädret (bättre än igår i allafall då det bara regnade).


Titta gärna på gamla dagens outfit!

ANNONS
Av bambi - 19 november 2008 09:54

Ja, dagens frukost består utav ett glas cola light (istället för kaffe...) och kärleksmums. Kanske inte den bästa frukosten (jag vet..) men jag orkar inte fixa nån frukost idag. Sen så är det inte så roligt att greja i köket med alla flyttkartonger överallt. Ibland kan jag må dåligt av att ha rörigt runt omkring mig. Jag är ganska pedantisk utav mig, så jag blir på dåligt humör om det är stökigt. Detta har resulterat i att sambon är ganska duktig på att städa här hemma också, han vet att jag blir på dåligt humör annars... men han förstår inte känslan av att det är skönt att ha rent och städat hemma. Känner inte ni så? Efter man har storstädat att va skönt det är att ha rent och snyggt hemma? Sambon tycker bara att det är skönt att avklarat...


Mina auktioner på Tradera avslutas idag med bland annat Odd Dolly dockan, Odd Molly reflex, Odd Molly kläder, barnkläder, lite böcker, mm.


Glöm inte heller att vara med och tävla om dom fina smyckena från Katts of Sweden!

ANNONS
Av bambi - 19 november 2008 09:46

Zack har ju ändrat sina sömnvanor en hel del (under dom 2 senaste nätterna). Igår såg det ut så här:

18.30 - amning, sen lek och bad

19.40 - somnar, vi lägger honom i hans säng

02.40 - amning, ligger och "pratar" 15-20 innan han somnar om

07.20 - amning, är vaken en stund men somnar om efter ett tag (jag ville inte gå upp då... så vi gick upp efter 09 istället).

Av bambi - 18 november 2008 20:23

Blondinbella är sur på Janne Josefsson eftersom hon tycker att hon blev illa behandlad när hon var med i Debatt. Jag måste tyvärr hålla med henne till viss del. Jag tycker att Janne Josefsson är en riktig mansgris (vilket märktes när det var debatt om föräldrarledighet och han stolt sa att han bara hade varit hemma nån månad med sina barn men att det inte var nåt konstigt med det...osv.. + en massa andra tillfällen). Sen vill han själv lägga sig i debatten hela tiden. Istället för att vara den programledare han ska vara så vill han hoppa in i debatten själv en massa... detta tycker jag är fel! Han ska leda debatten inte debattera själv! Däremot så är killen som sitter med datorn och tar emot sms och åsikter via webben riktigt duktig och vettig! Kred till honom!

Av bambi - 18 november 2008 16:52

En av fördelarna med att ha barn (eller husdjur) är att man kan göra såna här personliga julkort utan att känna sig löjlig och så blir släkt och vänner glada av att få dom (hoppas jag!).


Dessa julkort är lite roligare eftersom det finns massor med olika mallar och så kan man använda upp till 6 olika foton på varje kort! Jag tyckte att det fanns så många olika fina mallar så det var svårt att välja! Dessa kan man besälla hos Vista Print från 99 kronor för 10 stycken. Det börjar bli dags att beställa julkort så att man hinner få dom och skicka dom innan jul! Just nu har dom ett erbjudande där man får 10 stycken julkort gratis som jag tror att jag ska nappa på!

Av bambi - 18 november 2008 15:58

Nu har vi sprungit runt ute i regnrusket. Jag hämtade ut ett baby care set från Weleda som innehåller Zink cream, Body oil och Body cream (allt för bebisar). Man får det gratis när man registrerar sig här, helt gratis det också.


Sen så hämtade jag även ut ett paket med Family Guy säsong 5 och 6, så nu har vi alla 6 säsonger på dvd! Jag fyndade dom på Tradera, helt nya och inplastade!

Av bambi - 18 november 2008 10:48

Alltid lika roligt att få hem ett kuvert full med godis! Det dimper ner då och då i brevlådan från Gratis Godis (när man blir medlem får man automatiskt 2 gratis godisar). Alltid lika trevligt! Jag kan även tipsa om Gratis Bio där man får biobiljetter och Gratis Make Up där man får presentkort hos Kicks!


Förutom att mumsa godis så ska jag idag köpa kattmat (köper alltid i djuraffär), posta paket, hämta ut paket, gå till apoteketet och kanske packa nån låda.

Av bambi - 18 november 2008 10:03

Det är en artikel i Aftonbladet idag om hur småbarnsföräldrar missköter sitt jobb eftersom dom måste hämta på dagis (och då smiter dom från jobbet lite tidigare). Ett förslag är att ha företagsdagis. Sambon som håller på och söker jobb för fullt, var på anställningsintervju på en byrå, som vi hade hört hade företagsdagis. Jag såg framför mig hur Zack skulle få vara där och leka med alla dom andra advokatbarnen. Fördomarna kom fram och jag tänkte mig att Zack skulle bli tvungen att ha skjorta och slips på sig till dagis och att det aldrig skulle bli lek i leran på det dagiset. Nu visade det sig när älsklingen väl kom dit att företagsdagiset var egentligen en lekhörna, så jag behövde inte oroa mig att Zack skulle bli stöpt till en duktig jurist redan från 1-års ålder. Men tydligen finns det flera byråer som har lekhörnor så att deras anställda kan ta med barnen ibland, det tycker jag att fler arbetsgivare borde införa!


Men det är lite lustigt att dom gnäller om att folk missköter sitt jobb för att hämta på dagis när det nyss var debatt om att folk hade sina barn för länge på dagis. Hur ska ni ha det nu då??

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se