Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 17 november 2008 08:40

God morgon! Idag ska jag på efterkontroll hos mödravården. Tänk att när dom sa att man skulle på efterkontroll 10-12 veckor efter förlossningen så kändes det som en evighet... ska man inte på undersökning förrän efter så låååång tid? Och nu är tiden kommen...  ;)


Älsklingen är hemma idag också så vi ska rensa vindsförrådet inför flytten. Det är skönt att rensa en massa, det är ju en av fördelarna med att flytta. Vi har redan slängt massor!

Av bambi - 16 november 2008 15:25

Det är alltid roligt att prova nya recept, i fredags gjorde jag t.ex korv stroganoff på thailänsk vis (även fast det är många som baktalar falukorven just nu). Det var verkligen supergott!


Årets hemmakockar vann med receptet Stockholmschili med coca-cola. Det låter spännande tycker (och jag gillar ju coca-cola), dom säger att det inte blir så sött som det låter. Det ser riktigt mumsigt ut, speciellt med dinkelchips och ugnsrostade tomater till!

Av bambi - 16 november 2008 13:31

Se så söta mesh trosor med volang och strasstenar med tillhörande sovmask med texten Cutie me! från Friis & Co! Kommer i en sån söt ask, perfekta presenten för en sötnos och för den billiga pengen 198 kronor hos Nelly!

Av bambi - 16 november 2008 12:00

När jag skrev om vardagslyxen att få hem härliga tidningar i brevlådan så tipsade Anki om att man kunde få en Pingu-dvd om man började prenumera på Vi Föräldrar. Nu prenumerar vi redan på Vi Föräldrar, annars hade jag nappat på erbjudandet direkt! Kaninskallran var söt också! Men för er som inte redan är prenumeranter så hittar ni erbjudandet här.


Annars så funderade jag på att köpa en pingvinfamilj i trä från Du Monde för 195 kronor till Zack i julklapp. Pingviner är ju så söta! :)

Av bambi - 16 november 2008 09:30

..just nu. Han gillar verkligen att "prata", min lilla plutt! :)


Av bambi - 15 november 2008 17:24

Här hemma så har jag bakat en plåt med Kärleksmums igen, kokosen tog slut så det blev kanske inte ett heltäckande kokos-lager. Däremot blev det lite extra mycket marabous mjölkchoklad med daim på eftersom vi hade köpt en extra stor chokladkaka (250 gr) på kryssningen, så det blir nog riktigt mumsigt!


Lillen sover så sött i sin säng. Han har börjat sova riktigt långa perioder. På eftermiddagen så kan han sova 2-3 timmar i sträck (förut max 1 timme i sträck på dagen). Så jag ska kanske passa på och äta något och kanske packa nån kartong eller två. Såg att Falling Down går ikväll på TV6, det är ju en suveränt bra film! Men skulle även vilja se The Axis of Evil Comedy Tour som går på SVT2 ikväll, samtidigt förstås... det blir väl att zappa emellan  :)

Av bambi - 15 november 2008 16:35

Jag har suttit och ritat upp planlösningen på nya lägenheten (så den är inte skalenlig). Vi har tänkt att ha sovrum 1 som kontor och Zacks rum (men han sover inne hos oss ett tag till) och sovrum 2 som vårt sovrum.


Vet inte om det kanske är bättre att göra tvärtom då sovrum 2 är mer öppen (med två ingångar) så att när Zack blir äldre och leker på sitt rum så kan man ha koll på honom från vardagsrummet och så... och så är det lite läskigt med loftgång direkt utanför hans fönster (jag inbillar mig att jag ska höra hur nån kommer in via fönstret, från loftgången, in i hans sovrum på  babymonitorn).


Men det är en väldigt bra och öppen planlösning! Hoppas bara att allt går bra med bytet!

Av bambi - 15 november 2008 16:07

Så himla fin klänning i bomull och silke från Odd Mollys vinterkollektion. Vet inte vad den kostar i butik, men på Tradera så gick den för 3350 kronor!! Jag hade lagt den i min minnelista men var aldrig med och budade då priset steg snabbt! Synd för den var ju himla fin...


(Här ser ni den fina underklänningen sticka fram igen, den är verkligen bäst!)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards