Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 13 november 2008 20:07

Idag har vi hållt på och anmält adressändring och såna grejer. Vi har även kontaktat Bredbandsbolaget och dom  säger att eftersom vi är så sent ute (ska flytta om 2 veckor) så kommer vi att vara utan bredband i 2-5 veckor. Hur ska vi överleva? Vi måste hitta nåt alternativ! Ska jag bo på nåt internetcafé i 2-5 veckor? Eller ska man skaffa nåt annat abbonemang att använda under den tiden?

Av bambi - 13 november 2008 17:48

Medans vi packar några kartonger så sover Zack så sött i sin säng...

Av bambi - 13 november 2008 15:58

... pratade just med en kompis angående hur många gånger man ammar per natt. Jag berättade att det minsta någon utav dom andra mammorna ammade per natt var tre gånger. Men då sa kompisen "Tänk om dom räknar annorlunda. Att dom ammar en gång på kvällen (precis innan bebisen somnar för natten), en gång mitt i natten och en gång på morgonen?"


För om man räknar så, så ammar jag också tre gånger per natt. Men det känns ju jätteknasigt att räkna så... jag räknar antal gånger jag måste gå upp mitt i natten för att amma Zack och det är en gång. Är det så man "ska" räkna??

Av bambi - 13 november 2008 15:30

Nu är vi hemma igen från första föräldrarträffen. Vi var bara sex stycken föräldrar (varav en pappa). Vi pratade mest om sömn och amning.


Jag vågade knappt säga nåt när dom andra mammorna tyckte att det hade blivit så bra nu när dom bara ammade tre gånger per natt. Jag satt först tyst och visste inte om jag vågade berätta att jag ammar Zack en gång per natt när alla dom andra klagade över att dom ammade varannan timme. Jag har ju redan förstått att vi har det väldigt väldigt bra med Zack och hans sovvanor, så det känns nästan som om man skryter när alla andra klagar. Så jag satt mestadels tyst.


Nästan det enda jag sa var att Zack sover i sin egen säng om nätterna, det var bara en till bebis som gjorde. Dom andra berättade om bebisar som man inte ens kunde lägga ner i deras egna säng.


Det kändes nästan inte som om jag platsade in där bland dom andra föräldrarna eftersom det var faktiskt bara gnäll och klagan. Jag ville prata om att Zack har börjat skratta och suga på sina händer, positiva saker! Men det blev inget sånt alls... så första träffen med föräldrargruppen blev lite av en besvikelse. Men vi skulle kanske ut och promenera nästa vecka, det kan ju bli trevligt! :)

Av bambi - 13 november 2008 12:26

Idag matchar jag och Zack varandra så att alla i föräldrargruppen ser att vi hör ihop  ;)


Jag har på mig mitt vita Paul Frank linne med spetskant från Nelly, mitt nya rosa/vita pärlhalsband från Katts of Sweden, min svarta kashmirkofta från La Redoute och jeans från H&M.


Zack har på sig en blå body från Small Paul, byxor från Svea och Nalle Puh strumpor (gåva).


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 13 november 2008 11:06

Jag kikade in hos Nelly och hittade så mysiga höstplagg. Så himla mysig kofta från Day Birger et Mikkelsen som man kan krympa in i nu under hösten, finns även i svart! Nya coola Svea mössor har dom fått in också!

Av bambi - 13 november 2008 10:51

Idag damp det ner väldigt mycket post! En massa adresserad reklam till mig för en massa barnsaker och barnklubbar, så nu har det tydligen kommit ut till alla företag att jag har blivit mamma!


Sen så damp även denna otroligt fina pashmina sjal ner i brevlådan. Den kommer från Dekkorate och jag vann den i en tävling hos Evelina. Jag är sällan med i andras tävlingar så det känns jättekul att vinna! Och speciellt hos Evelina vars blogg jag följer slaviskt varje dag!


Sen damp även kontraktet på vår nya lägenhet ner i brevlådan! Äntligen! Som ni kanske minns så var vi och skrev på kontraktet för snart 2 veckor sen... men hon som vi ska byta med skrev inte av sig från lägenheten förrän igår!  Men nu är allt helt klart och vi har fått hem kontraktet, vilket betyder att vi kan beställa adressändring och allt sånt nu också. 

Av bambi - 12 november 2008 21:20

Nu orkar jag inte hålla på med EFIT längre... och så kan man inte hålla på och hitta hur många "intressanta" saker som helst att fota och blogga om. Nu ska lillplutten sova och snart vi också. Imorgon blir det första träffen med föräldrargruppen på BVC och så ska jag starta en ny tävling! Ses då!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards