Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 9 november 2008 21:34

Jag vet inte om ni har märkt det jag har märkt. Men Odd Molly har använt en väldigt snygg rosa/lila underklänning på många utav sina bilder (annars brukar dom ha jeans till alla kläder).


Jag letade länge efter denna underklänning och äntligen har jag hittat den! Den tillhör denna röda Pilgrim dress. Det är egentligen underklänningen jag vill åt eftersom den är så fruktansvärt snygg och passar så bra till allt (som ni ser på bilderna).


Klänningen är väldigt svår att få tag på. Jag har hittat den bland annat hos FolkArt och på Tradera.


Av bambi - 9 november 2008 19:48

Idag har vi varit hemma hos min pappa och han har hjälpt oss att byta till vinterdäck. Och så firade vi förstås Fars Dag! Min halvbror och hans tjej var också där. Jag har inte träffat honom på många många år (säkert 10 år, vi har inte så bra kontakt), så det var kul. Extra roligt är att han har också precis fått en son! Hans son heter William och är ca 6 veckor äldre än Zack (alltså snart 4 månader gammal). William är till vänster och Zack till höger på bilden.


Det var väldigt roligt att jämföra dom två. William var förstås mer stadig i kroppen och kunde även göra en massa roliga ljud (han kvittrade som en fågel).


Det var inge roligt väder att köra hem i, det var spöregn och mörkt! Det var jätteläskigt (sambon har inte körkort så jag måste alltid köra) och jag var extra nervös eftersom vi hade lilla Zack i bilen.

Av bambi - 8 november 2008 10:09

Igår var vi hemma hos några vänner och åt goda hamburgare och myste. Det var jättetrevligt! Zack fick så otroligt fina presenter utav dom; en fin kanin och så en Mumin-tallrik av märket Arabia som man kan börja samla på. Tusen tack för dom fina presenterna!


Idag ska vi också iväg med lillplutten och imorgon ska vi till min pappa som ska hjälpa oss att byta till vinterdäck.

Av bambi - 7 november 2008 20:35

Nu har ni chansen att vinna dessa fina Odd Molly Ribbed halfmittens från FolkArt. Det är vackra mörkblåa vantar med handvirkade spetskanter i 80% lammull så dom är varma och gosiga! Perfekt nu under hösten! Värde 450 kronor!


För att delta i tävlingen: länka till bloggen och till FolkArt och nämn tävlingen i din blogg (använd gärna bilden också). Skriv sedan en kommentar om att du har länkat hit i din blogg! På onsdagen den 12/11 klockan 18.00 drar jag en vinnare av dessa urläckra vantar!



Tack till FolkArt som sponsrar tävlingen med dessa fina torgvantar!

Av bambi - 7 november 2008 14:05

Fredagsmys-outfit


Svart stretchig klänning från Dr. Denim från Nelly.


Röd mohair mix cardigan från Odd Molly från Country Dreams.


Svarta ull/microfiber strumpbyxor från Åhlens.


Silver fiskbenshalsband från Katts of Sweden.


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 7 november 2008 13:11

Ja, enligt Aftonbladet så kommer bland annat gatan vi bor på att kameraövervakas. Jag har inget emot det så länge det inte missbrukas på något sätt av samhället. Jag kanske har läst 1984 för mycket (brukar använda den i Engelska B kursen när jag undervisar)?


Men jag märkte att dom skulle mestadels övervaka denna del av Söder som vi bor på. Jag som känner mig så trygg här och tycker att det känns lite otryggt nu när vi kanske ska flytta till andra delen av söder (Mariatorget). Men där skulle dom inte ha några kameror.. så jag kanske har fått helt fel uppfattning av Mariatorget?


Jag säger fortfarande att vi kanske ska flytta eftersom allt är fortfarande inte helt klart... en massa strul!

Av bambi - 7 november 2008 12:50

Köpte dessa strumpbyxor i ull/microfiber på Åhlens i onsdags. Dom är extremt sköna! Hoppas bara att dom är varma också.


Häromdagen så såg jag en kvinna med lila finstickade tights/strumpbyxor på tunnelbanan. Dom såg väldigt varma och mysiga ut. Jag tänkte nästan fråga henne vart hon hade köpt dom. Nån som har sett såna nånstans?

Av bambi - 7 november 2008 11:58

Denna natt sov inte Zack alls så bra som annars... Jag hörde att han var vaken runt 02 men han gnällde inget eller så. Sen vaknade jag vid 04 för då ville han ha mat. Sen vid 06 så låg han och stånkade och tog i (hade gaser i magen) ända fram till 08 då gick älsklingen ut och la sig i soffan med honom så att jag fick sova lite.


Så förra natten när han sov hela natten (och ville inte ens ha mat under natten) var kanske bara en engångsförteelse?


Eftersom jag är så trött idag så blir det ingen Allt för hälsan mässa. Vi ska åka till några vänner ikväll, det får räcka!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards