Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 27 november 2008 08:43

Jag har roat mig lite under morgonen med att fota Zack ur ett ovanligt perspektiv, nämligen med fötterna först. Det var inte det lättaste eftersom han gärna viftar på fötterna en massa  :)

ANNONS
Av bambi - 26 november 2008 14:46

Jag tycker Zack är så söt i sin gula Nalle Puh jacka, som jag skrev tidigare så tycker jag att han ser ut som Maggie i den med sitt spetsiga huvud  :)


Jag kan inte låta bli att ta kort på Zack varje dag. Sen när jag ska välja ut kort att publicera på bloggen så är det så svårt, jag tycker att han är så otroligt söt på alla kort... går nästan inte att välja ut bara en... därför blir det ibland fyra  :)


Imorgon ska vi till föräldrargruppen, skulle vilja väga honom för att se hur mycket han har vuxit (han känns så tung!) men jag kan nog lika gärna vänta till den 4:e december (på hans 3 månaders dag!) då han ändå ska vaccineras.

ANNONS
Av bambi - 26 november 2008 14:36

Jag blev utmanad av PENZELNS Familjeliv.....

Skriv vem den kommer ifrån PÅ DIN BLOGG, & så skickar du den vidare till minst TRE av dina KÄRASTE BLOGGARE.


FAVORIT GODIS?

Brownies alternativt Kärleksmums 

FAVORIT MYS EN FREDAG?

Mysa i soffan med tända ljus och ett glas Martini tillsammans med goda vänner. Bara sitta och prata och ha trevligt  :)

FAVORIT MIDDAG?

Tapas 

FAVORIT JULEN ?

God mat, ingen stress och fina dekorationer. 

FAVORIT SAK?

Min dator, skulle nog inte överleva utan den....


Då skickar jag vidare utmaningen till: Gizmolina, Evelina och Leetaah.

Av bambi - 26 november 2008 13:26

Ibland hittar man riktiga guldkornTradera. Plagg som är slutsålda överallt eller inte säljs längre. Som denna urläckra Odd Molly jacka som är så otroligt läcker... det skulle vara en dröm att äga den.


Den heter "my best decisions never made sense" #731 och finns på Tradera just nu. Klicka här för att komma till just den auktionen.

Av bambi - 26 november 2008 13:09

Jag har precis upptäckt StyleRoom där folk har lagt upp bilder på sina hem. Det finns hur mycket inspiration som helst att hämta, jag ser verkligen fram emot att få inreda Zacks barnrum! Det är jätteroligt att titta på alla bilder, känns som om man tjuvkikar in i folks hem  ;)

Av bambi - 26 november 2008 12:42

Unnar mig en hel brownie-längd från 7 eleven eftersom jag är så duktig med packningen och städningen. (Den står till och med på en flyttkartong...som ni ser...)

Av bambi - 26 november 2008 10:41

Ja, det fortsätter att snöa ute och vi som ska flytta på lördag. Inte skoj att få in en massa snö och slask i nya lägenheten. Men det är inte så mycket att göra åt. Hon som vi ska byta lägenhet ville flytta innan snö kom, så hon är nog inte så glad nu...


Jag ska ta en dusch och sen ska jag försöka bege mig ut i snön med barnvagnen och handla lite mat.

Av bambi - 26 november 2008 10:01

Innan jag blev gravid så visste jag inte ens om jag ville ha barn eller inte. Det gick väldigt mycket fram och tillbaka, ena stunden så längtade jag efter ett barn och andra stunden inte (oftast efter att ha stött på någon skrikig unge).


Jag var inte heller sån som gullade med bebisar. Jag hade knappt hållt i en bebis innan vi fick Zack. Jag hade aldrig bytt en blöja. Jag var inte så förtjust i små bebisar, jag tyckte väl mer att 2-3 åringar kunde vara söta.


Men nu har allt vänt och jag tycker att små bebisar är det sötaste som finns! Jag kan läsa tusentals historier och artiklar om bebisar och förlossningar, vilket jag inte alls var intresserad av förut (tyckte till och med att det var äckligt att läsa om förlossningar). Tänk att man kan ändras så mycket på så kort tid...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se