Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 25 november 2008 20:53

Ursäkta den dåliga bilden. Men här ser ni vad som var i dom två paketen jag hämtade ut idag. Det var alltså en vit bastopp och en mörkblå Hoodly Knit Jacket. Jag sålde två Odd Molly plagg förut på Tradera och bytte alltså ut dom mot dessa. Det är fördelen med Odd Molly, dom har så högt andrahandsvärde och är därför lätta att byta ut när man har tröttnat på dom.


Jag är nöjd med båda två och kommer nog vilja ha fler utav bastoppen för den var jätteskön och hade långa ärmar *me like*. Koftan var kanske lite tajt över min amnings-byst, så jag hoppas på att den kommer att passa bättre om ett par månader.

ANNONS
Av bambi - 25 november 2008 19:52

Jepp, jag fyndade denna söta fleeceoverall åt Zack på Tradera för ynka 22 kronor. Som enligt säljaren bara är använt i 1 månad. Med söta öron och randigt trikåfoder inuti. (Det står "Little Monster" på den.)

ANNONS
Av bambi - 25 november 2008 18:24

Som ni ser så har Zack (som många andra bebisar) skavt av hår i bakhuvudet. Han får en ganska så roligt frisyr som det är nu... men jag hoppas på att han snart ska få en ordentlig hårväxt på huvudet. Han har också haft skorv i hårbotten, men det är borta efter en veckas kletande av salva på huvudet.


En sak som jag tänkte på idag är att det är så skönt att ha lärt känna honom. Jag märkte direkt under dagen när han var trött (och att det inte var hungrig han var) och la honom i hans säng och han somnade efter en kort stund. Vi har lärt oss hans signaler och det känns som om han kommunicerar med oss och kan tala om för oss vad han vill... det är väldigt skönt! För det var jobbigt i början när han grät och var ledsen och vi inte visste vad det var som var fel. Man känner sig så hjälplös som förälder då. Men det tar ju en liten stund tills man lär känna den lilla personen han faktiskt är  :)   *Älskar dig, min plutt!*

Av bambi - 25 november 2008 17:41

En av mina läsare, Sara, länkade till brittiska Vogue som har publicerat hela 46 bilder från Odd Mollys 2009 vår/sommarkollektion.


Min favorit är denna klänning till vänster. Annars så brukar mina favoriter vara Odd Mollys koftor, men det fanns tyvärr inte så många koftor med på bilderna. 


Ni hittar alla 46 bilder här.

Av bambi - 25 november 2008 17:12

Usch, känner mig fortfarande hemsk. Jag kan inte ens börja föreställa mig vad Vimmelmamman går igenom, hon är så otroligt stark som orkar berätta om allt i sin blogg. Jag kan verkligen rekommendera den, otroligt bra skrivet! Jag sänder dagens lilla mirakel åt hennes håll....


Nu ska jag gå in och titta till min lilla plutt som ligger och sover och pussa på honom och vara tacksam för allt fint jag har....

Av bambi - 25 november 2008 16:28

Usch, jag känner mig som en jättehemsk och vidrig människa. För ett par dagar sen när jag hade tråkigt så gick jag igenom listorna över dom populäraste bloggarna. Jag gick in på bloggarna och gjorde lite "reklam" för min blogg bland kommentarerna. Det var alla stora bloggar: blondinbella, stina-lee, kenza, etc. Tonårstjejer som bloggar om mode.


Jag skrev om vem jag var och vad min blogg handlade om och välkomnade nya läsare. Så om någon var intresserad av mig och mitt liv så fick dom gärna besöka min blogg. Många gör ju sån reklam... så jag tänkte testa och se om jag kunde få några nya besökare.


Eftersom det kändes som om alla bloggar på listorna var likadana... så läste jag inte inläggen som jag kommenterade. Vilket var ett stort misstag. För jag råkade då kommentera en tjejs blogg, som har cancer och hade haft en jobbig dag. Tjejen kallar sig Vimmelmamman och skriver väldigt gripande och öppet om sin situation. Jag ångrar mig enormt att jag inte läste inlägget innan jag kommenterade. Jag skulle aldrig aldrig gjort reklam om jag visste vad bloggen handlade om eller om jag hade läst inlägget.


Jag har nu bett om ursäkt till Vimmelmamman och kommer aldrig mer göra sån "reklam" (vilket jag bara gjorde då under den dagen) igen. Jag är faktiskt mycket nöjd med min läsarskara som stadigt ökar... jag ville bara ge den en liten puff (och hade tråkigt i min nerpackade lägenhet)... men så blev allt så fel... så fel... *känner sig som världens största klant*

Av bambi - 25 november 2008 13:41

Det ganska så bra att köra vagnen i snön, eller snön och snön... det var ju plogat hela vägen. Men så stöter man på snöhögar som plogbilen har lämnat efter sig. Snöhögarna är inget man tänker på annars för det är inga problem att kliva över dom, men att komma med barnvagn och försöka plöja sig igenom dom var inte det enklaste. Och så var den nån som till och med fastnade under vagnen... nej... snö och barnvagn passar inte riktigt ihop.


Jag ville visa vad Zack har på sig idag, för jag tycker han är så söt (fast det tycker jag ju alltid). Han har på sig sin lila Bondelid body och sin gula Nalle Puh jacka (båda Tradera-fynd). När man drar åt snörena i huvan så ser han ut som Maggie i sin overall (ser ut som en "stjärna" med en hög spetsig huva).

Av bambi - 25 november 2008 12:51

Zack är på bra humör idag också. Det är lite svårt att fånga ett ordentligt leende på bild eftersom han rör på sig så mycket, men oftast så ler han med vidöppen mun.


Vi ska straxt bege oss ut i snön med barnvagnen, får se hur det går (det är första gången vi går ut med den i snö). Men jag måste köpa mat så att jag får någon lunch. Sen ska jag även hämta ut två paket som har kommit... jag anar att det är Odd Molly i båda  ;)


Sen så ska jag betala räkningar och torka ur köksskåpen som v har tömt redan. Bläää för flyttstädning, men på fredag måste allt vara klart!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se