Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 24 november 2008 11:13

Bloggkommentatorerna är också en blogg som jag följer slaviskt. Dom skriver riktigt bra och är en av sveriges största bloggar och har vunnit Guldpennan i VR Blog awards.


Hur jag hittade deras blogg är lite kul... för jag märkte att jag hade fått några besökare från deras sida och då hade någon annan skrivit en kommentar om mig i deras blogg. Kommentaren gick ut på att personen ville att dom skulle skriva nåt om min blogg eftersom jag bara gnällde (det var när jag gick över tiden under graviditeten) och bloggkommentatorerna skriver oftast elaka saker om andra bloggar, så denna person ville alltså att dom skulle skriva nåt elakt om mig....


Så det var så jag hamnade hos dom och började läsa deras blogg. (Och ja, jag vet att jag var gnällig när Zack aldrig ville komma ut...) Och nu har dom alltså skrivit ett inlägg om mig (efter det att jag gjort reklam för min blogg bland kommentarerna på deras blogg) , lilla mig (måste vara minsta bloggen dom har skrivit om eftersom dom mestadels skriver om dom stora bloggarna).


Och det dom skrev var ju faktiskt inte så elakt... dom skriver att mitt Odd Molly-beroende verkar osunt... så det var ju inget nytt  ;)

ANNONS
Av bambi - 24 november 2008 10:52

Usch, det är värsta snöstormen ute och imorse så sa jag till sambon att han kunde ta den enda matlådan vi hade hemma. Det ångrar jag bittert just nu. Jag tror att det är lite lättare för honom att gå till närmaste lunchställe än för mig att klä på både mig och bebis och sen dra ut barnvagnen i snödrivorna. Jag får nog svälta ett tag... eller överleva på pepparkakor.

ANNONS
Av bambi - 24 november 2008 09:35

Jag skulle verkligen vilja ha en top/linne/tröja (ja...vad som helst) från Avanna. Dom är ju så snygga! Jag gillar det rosa linnet med katten och med texten "I hate copy cats". Snyggingen på bilderna är Amanda Berg.

Av bambi - 24 november 2008 08:58

Jag har alltid varit intresserad av genus och har pluggat kurser i genuskunskap. Oftast är det bara inriktat på diskriminering gentemot kvinnor, men män blir också diskriminerade. Detta har märkts väldigt mycket när vi har fått barn. Min sambo kommer oftast i andra hand som förälder åt Zack.


En annan diskriminering som jag har tänkt på nu när jag har fått barn är att oftast är det fall där småflickor försvinner som blir stora i media. T.ex Madeleine McCann och Engla. Så jag undrar om nåt skulle hända min lilla son nåt skulle det bli lika uppmärksammat? Är inte han lika viktig som söta små flickor? Det gör mig ledsen att tänka på att folk kanske inte skulle bry sig lika mycket om han försvann...


Hand har kommit ut med smycken till barn som heter "Ta hand om mig" där man kan ingravera telefonnummer till mamma och pappa. Man vill ju inte att det viktigaste man har ska komma bort...

Av bambi - 24 november 2008 08:36

Zack är en sån glad liten plutt. Jag kommer ihåg att när vi väntade honom så hoppades vi på att han skulle vara en glad bebis och det är han verkligen. Om han ligger en stund för sig själv så skiner han verkligen upp när han ser nån av oss. Han är verkligen superglad så länge han är mätt och inte trött.


Många säger att så länge deras bebis föds friskt så är dom glada. Men skulle dom inte älska sitt barn om den föddes med ett handikapp? Skulle man inte ändå glädjas åt att äntligen hålla sitt barn i sina armar? Självklart önskar man inte sitt barn något ont och min högsta önskan är att Zack ska må bra och vara glad. För om han är glad så vet man väl att han mår bra också.

Av bambi - 23 november 2008 20:32

Vi har under kvällen druckit glögg och mumsat pepparkakor tillsammans med Zacks faster.


Glögg är så gott och värmande, och mysigt förstås!


Synd bara att det inte direkt är så mysigt här hemma just nu med alla flyttkartonger överallt! Men jag börjar se fram emot att flytta nu, jag tror att det kommer att bli bra i nya lägenheten ändå.

Av bambi - 23 november 2008 16:09

Förut så följde jag Englas blogg slaviskt (som många andra), men jag har börjat tröttna på hennes blogg... det är så himla mycket reklam, i varje inlägg i princip. Så jag har gått över till stilikonen Gizmolina! Jag älskar hennes blogg, hon kommer med en massa bra tips och känns inte "köpt" som många utav dom stora modebloggarna. Hon har dessutom en massa inredningstips eftersom hon har haft en inredningsbutik, vilket passar mig perfekt nu när vi ska flytta.

Av bambi - 23 november 2008 15:23

Varje vår och höst så kan man hitta dessa klassiska långärmade pointelles i Odd Mollys kollektioner. Färgerna kan variera, dom som ni ser här ovanför är från årets höstkollektion. Dom är perfekta bastoppar att ha under Odd Mollys koftor (jättefint när rosetten sticker fram) till vardags.


Topparna är i 100% bomull och heter "i have everything left" och har nummer #214. Dom har en söt liten sidenrosett fram och loggan på vänster ärm.  Pris: 599 kronor.


Finns att hitta här på nätet:

Vit: Country Dreams, Ajabajakids, Rehe of Sweden

Grå: Ajabajakids, Rehe of Sweden

Rosa: Country Dreams, Rehe of Sweden

Blå: Ajabajakids, Milk and Honey

Grön: Ajabajakids


P.S För er som undrar vad pointelle är, så är det sättet toppen är stickad på. En lättare variant av stickning som gör plagget tunn och mer luftig.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se