Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 23 november 2008 14:32

Jag har tidigare berättat om hon vi ska byta lägenhet med. Jag har pratat med en del vänner om henne och vi tror att hon har stark seperationsångest. Hon verkar verkligen älska sin lägenhet och inte alls vilja flytta. Hon säger hela tiden hur underbar hennes lägenhet är och så är det gnäll om vår lägenhet... det är ju inte så att vi tvingar henne att byta, så jag förstår inte detta gnäll?


Men allt med hennes lägenhet är positivt och allt med vår lägenhet är negativt. Exempel: Hennes tvättmaskin är sååå bra, när hon tittade på vår tvättmaskin så verkade den så krånglig! (Hittar alltid nåt negativt.)

Vår lägenhet verkar så varm (ja, hon klagar på temperaturen!), men hennes är så bra eftersom man kan vädra genom att ha balkongen öppen (vi är väldigt frusna av oss, så förut nrä vi hade balkong så hade vi aldrig den öppen).

Vår lägenhet har inte enhetliga golv (utan det är olika slags trägolv i rummen) så hon måste ju byta golv för att få enhetliga golv (vet inte varför detta är så viktigt), men hon har ju fixat det i sin lägenhet... osv osv...


Är det inte lite konstiga saker att klaga på? Känns lite som om hon letar efter saker att klaga på, istället för att fokusera på dom positiva sakerna?


Men jag måste säga att hon är oftast väldigt snäll och tillmötesgående, så jag ska inte bara klaga på henne. Men vi tycker också att det är jobbigt att flytta, jag älskar vår lägenhet och vårt kvarter men jag låter inte det gå ut över henne....

ANNONS
Av bambi - 23 november 2008 14:30

Nu har jag varit iväg till 7 eleven och införskaffat nödproviant till oss när vi packar. Två brownies till mig och en påse med godis till älsklingen. 7 eleven har dom godaste browniesarna som finns (när dom är rätt tillagade, alltså inte varit i ugnen för länge)! *mums*

ANNONS
Av bambi - 23 november 2008 14:06

Det ska bli trevligt att ha ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Jag tänkte då köpa en sån här bänk att ha över maskinerna där man kan sortera tvätt och ha skötplats. Hoppas bara att det får plats på detta vis för idag så står torktumlaren uppepå tvättmaskinen....

Av bambi - 23 november 2008 13:33

Usch och blä för att packa och flyttstäda! Inge roligt alls att bo så här... tur att det bara är 5 dagar till som vi ska bo så här. Sen brukar det gå ganska snabbt att packa upp allt, sist vi flyttade så ahde vi inga kartonger kvar efter en vecka.

Av bambi - 23 november 2008 10:43

Jag har nyss varit ute i kylan och flyttat på bilen. Det var ju hur mycket snö som helst på bilen så jag fick stå länge och sopa bort allt. Sen så fick jag nästan lite sladd när jag skulle svänga, men det gick bra. Pappa skaffade ju begagnade vinterdäck till oss, så jag vet inte riktigt hur bra dom är... bäst att vara försiktig!


Men det är riktigt fint väder! Solen skiner och det är ljust och fint ute! Men vi ska stanna inne idag och fortsätta att packa och sen ikväll får vi besök av Zacks faster!


P.S Jag kan inte låta bli att tänka på hon som vi ska byta lägenhet med, för hon ville att vi skulle flytta så snabbt som möjligt... innan det blev snö och slask...

Av bambi - 22 november 2008 16:32

Zack sitter i pappas knä medans han spelar dataspel. Det är lika bra att börja tidigt. Tror ni att han också kommer att bli en datanörd?

Av bambi - 22 november 2008 16:26

Vi har funderat lite på om vi skulle önska oss en hoppgunga till lillen i julklapp. Han gillar att stå upp (med stöd förstås), så vi tror att han verkligen skulle älska en hoppgunga. Men så läser jag ett test gjord av Råd & Rön där ingen av hoppgungorna blev godkända. Alla var farliga på nåt sätt... trist... Vågar man skaffa en hoppgunga åt lillen ändå?

Av bambi - 22 november 2008 16:24

Sitter och mumsar i mig Vienettaglass... det kan ju faktiskt vara riktigt trevligt att tömma frysen  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se