Alla inlägg under november 2008

Av bambi - 22 november 2008 12:01

Ett av mina absolut bästa köp är min vinterjacka från Odd Molly. Jag känner mig alltid snygg i den och sen är den varm och gosig. Den heter "looking feeling good" och det är verkligen ett passande namn!


Den är i 100% bomull och har en massa fina detaljer. Så som en innerficka, logga på ärmen, klädda knappar, stor huva, mm mm.Den är ganska liten i storleken så jag har gått upp en storlek från min vanliga Odd Molly storlek. Den finns i två färger: Chalk och Almost Black.


Jag köpte min på Åhlens City, men den finns även att få tag på nätet hos: CountryDreams och Fahionabelle.


En av mina läsare, Lisa, efterlyste en jacka med sidenrosetter på knapparna som hon tror är Odd Molly. Nån av mina kära läsare (många av er är också Odd Molly-fans) som känner igen denna beskrivning?

ANNONS
Av bambi - 22 november 2008 11:30

Om exakt en vecka så flyttar vi...


Så idag håller vi på och tömmer köket en del och torkar ur skåp. Det tog jättelång tid bara att torka av skåpet ovanpå kylen, allt ingrodd smuts... usch...  *ryser*

ANNONS
Av bambi - 21 november 2008 20:42

Enligt en brittisk undersökning så bär tonåringar kläder och prylar på sig för 7800 kr (genomsnittet). Det är jeans, jacka, skor, klocka, mobiltelefon, Ipod, etc. Det låter inte så farligt dyrt tycker jag... man kan ju ha en väska som kostar så mycket, bara den...Av bambi - 21 november 2008 20:32

DN skriver om att i Kina så klassas nätmissbruk som en sjukdom.

Symtom: att tillbringa längre än sex timmar om dagen framför datorn i stället för att arbeta eller studera. Och att känna obehag när uppkoppling online är omöjlig.


Ehum... jag sätter på datorn när jag går upp och sen står den på hela dagen tills jag går och lägger mig. Jag sitter framför den till och från hela dagen (mest till...), så det blir nog en hel del timmar varje dag. När vår uppkoppling inte funkade så bra för någon vecka sen så gick jag runt hela dagen och gnällde och kände mig typ "naken" utan datorn. Och jag vågar inte ens tänka på hur det blir när vi ska flytta och vi kanske blir utan internet i 2-5 veckor?!?!?! (Måste hitta någon bra lösning på det problemet annars överlever vi inte.) Tror ni att jag skulle klassas som sjuk i Kina? ;)

Av bambi - 21 november 2008 20:28

Vinnarna i Katts of Sweden tävlingen blev Dante och Bantarbritta. Grattis!


P.S Ni andra kika gärna på Katts of Swedens hemsida för fina och unika smycken!

Av bambi - 21 november 2008 17:36

Jag har packat en hel del utav mina kläder, men sparat mina mollysar och hängde dom alla bredvid varandra. Ser inte ut att vara så många ju  *snyft*, men sen har jag har jackan + vantarna också (och så har jag beställt en Hoodly Knit Jacket).

Av bambi - 21 november 2008 12:31

Jag måste vara ärlig och erkänna att vi byter inte disktrasa särskilt ofta - kanske varannan månad (äckligt, jag vet!).


Jag har faktiskt en kompis som har fobi för disktrasor. Man kan jaga henne med en disktrasa hur länge som helst, hon tycker att dom är skitäckliga. (Det tycker jag också, men jag är inte alls så rädd som hon är för disktrasor.) Och som ni förstår så om hon nuddar en disktrasa så måste hon hålla på och tvätta sig hur länge som helst.


Det finns i allafall en site som heter Disktrasa.com där man kan prenumera på designade disktrasor. Så att man får hem en eller två nya fräscha disktrasor varje månad. Smart idé! Dom har även en sån söt slogan:


Vi vill använda den lilla disktrasan alla kramar varje dag till att förmedla skratt, design och kärlek.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se