Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Ersättning

Av bambi - 7 december 2008 18:46

Stina hade en massa frågor angående detta strul med datorn. Bland annat vad vi kan kräva för ersättning och så. Vi kan egentligen inte kräva en helt ny dator eftersom min dator var 2 år gammal. Vi kan dock kräva att den blir reparerad, men det blir dyrt med felsökning + reperation, eller så kan vi kräva en likvärdig dator (= en begagnad).


Eftersom vi vet att det är minst chassi och moderkort (det är kanske ännu mer?) som är trasigt så tänkte vi kräva minst 3000 kronor av dom eller reperation.


Vi ska ju inte bli "drabbade" eftersom vi inte har gjort nåt fel. Så vi har laglig rätt att hyra en dator (som dom står för) tills dom har gett oss full ersättning för skadan. Det var detta som dom blev jättearga över. Vi sa att vi tänkte ta och hyra en dator snart (eftersom vi tycker att dom börjar dra ut på tiden) och då blev dom skitsura (för dom insåg väl att det kunde bli dyrt!) och då blev det prat om kronofogden och tingsrätten... osv.


Vi tycker att det är ganska taskigt av tjejen vi bytte med eftersom det var hennes kompisar som bara var schyssta och hjälpte henne att flytta. Så man kan ju säga att det kostade dom att hjälpa henne med flytten!! Det känns ju som om hon borde vara schysst och dela på kostnaden i allafall (minst!!).


Nåja, imorgon ska vi prata med dom igen så får se vad dom säger då....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Em

7 december 2008 19:41

Alltså, det är rätt skönt att höra att det inte bara är jag som råkar ut för sådana här galningar. Hoppas det löser sig...

 
Helena

Helena

7 december 2008 21:42

Hoppas det löser sig! Usch vad jobbigt!

http://leetaah.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se