Direktlänk till inlägg 11 december 2008

En massa otur...

Av bambi - 11 december 2008 17:20

Idag när vi skulle bege oss iväg till sambons släktingar med fullpackad bil så strulade kopplingen mer än vanligt. När vi kom ut en bit på E4/E20 så gick det inte ens att trycka ner kopplingen! Det kändes väldigt läskigt så jag körde av vid närmsta avfart och så fick vi ringa efter bärgningsbil. Ringde till en verkstad som tog emot bilen.


Så när bärgningsbilen kom så var det bara att ringa efter taxi som körde oss till tågstation. Så nu är vi här hos svärföräldrarna men utan bil och så står vi med en massa extra kostnader. Bara bärgningen kostade 1375 och sen sa verkstaden att kopplingen skulle kosta ca 5400, men dom skulle ringa imorgon förmiddag och veta mer exakt.


Så nu är inte bara en ny dator vi behöver bekosta (fast vi ska ju inte betala hela själv...).... Men vi är här hos svärföräldrarna för att min sambo ska köra upp imorgon. Hoppas att han klarar uppkörningen så att vi kan dela bördan av att köra och flytta på bilen och så....


Nåja... man kan inte ha tur när det gäller allt... jag har ju världens tur när det gäller kärleken och min underbara son!

 
ANNONS
 
Kajsa

Kajsa

12 december 2008 09:47

Ha ha, åh vad jag skrattade när jag läste inlägget! Inte ÄT dig, utan MED... För jag känner liksom igen det där... kaoset :)
Att nåt sånt alltid ska hända när man är på väg nånstans, bilen fullpackad och alla stressade... ojojoj!

Vi har fått ta över min pappas gamla skrotbil, tror vi lägger hundra gånger mer pengar på att fixa allt som går sönder hela tiden, än vad bilen egentligen är värd!
Vi som tyckte det var så "ekonomiskt smart" att ta hans ganla bil istället för att köpa en egen ny... hehe :)

Du har inspirerat mig at starta min egen blogg, tack för det! Ha det gott!

http://familyaffair.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se