Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Verkstaden har gett oss sin dom

Av bambi - 12 december 2008 12:02

Nu har verkstaden ringt också och berättat den totala kostnaden. Cylindern var inte trasig så kopplingen blev lite billigare att laga = 4800. Men så var höger motorfäste trasigt vilket kommer göra att hela motorn skakar och kan skada saker och det kostar 1500 att laga.


Detta är tredje gången vi lämnar in bilen till verkstad (har haft bilen i snart 2 år) och jag tycker alltid att det känns som om dom lurar en. För jag kan inget om bilar. Jag har inte märkt att motorn har skakat... men visst om dom säger så... så får man väl snällt betala.


Ringde och pratade med pappa om bilen eftersom vi har fått den av honom (det är hans gamla BMW från -93, men den är verkligen väldigt fin för att vara så gammal... ingen rost t.ex.) Pappa fick skuldkänslor eftersom bilen har kostat oss så mycket. Vet inte hur han kan få skuldkänslor när han har gett oss bilen gratis? Men i allafall så förde han över 2000 kronor till oss för att hjälpa oss... otroligt snällt! Jag sa att han inte behövde det eftersom han är ju pensionär och har inte så gott ställt. Men han sa att det var vår julklapp, så då får vi ingen julklapp, och det är ju himla snällt. Känns ju som om det är bättre att få pengar (vilket vi behöver just nu) istället för att han köper nåt till oss... som vi kanske ändå inte behöver/vill ha.


Vi pratade om vi skulle sälja bilen, men pappa trodde inte att vi skulle få så mycket för den i dessa tider (kanske 15000-20000?) så vi kanske väntar med det. Sen så tror jag att pappa gillar att jag har hans gamla bil... för det gör att vi håller kontakten lite extra. Vi kommer ju och hälsar på och han hjälper oss att byta däck och så... vilket han tycker är jättekul... han gillar bilar. Så jag tror att han skulle bli lite ledsen om vi sålde den... så vi får se hur vi gör med den.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se