Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Dagens outfit

Av bambi - 19 december 2008 14:34

Eftersom vi ska på pokerfest ikväll så har jag tagit på mig min favorit just nu: underklänningen från Odd Mollys Ink and Charcoal pilgrimsklänning, min rosa Everyday Long Cardigan, ull strumpbyxor, raggsockor och pärlhalsband från Katts of Sweden.


Ikväll ska alltså Zacks farmor vara barnvakt medans vi är på festen. Sambon ska vara nykter, så jag borde kunna ta och koppla av och bara ha kul. Sambons föräldrar är nog dom som jag litar på mest att kunna ta hand om Zack (efter sambon och mig själv förstås), jag har ju bättre kontakt med dom än mina egna föräldrar (ni som följer bloggen vet hur det är mellan mig och min mamma...). Så det är skönt att det är med farmor Zack ska vara första gången vi båda är ifrån honom.


Hoppas bara att allt ska gå bra, vi kommer att vara bara 5 minuters bilfärd ifrån honom så även det känns bra. Men jag kan ju sakna honom bara han sover ett par timmar och gå in och kolla till honom en massa... hur ska det då kännas att först vara flera timmar ifrån honom och sen kommer han att sova när vi kommer.... vilket betyder att jag inte kommer träffa honom på ett halvt dygn eller nåt!


Hur ofta tror ni att jag kommer att tänka på honom under kvällen? Hur mycket tror ni att jag kommer att prata om honom med andra? Dom flesta som kommer att vara på festen har inga egna barn... Usch.. jag kommer nog inte vara den roligaste på festen ikväll...

 
ANNONS
 
anna

anna

19 december 2008 15:25

nice outfit! det går säkert bra hos farmor idag=) thea ska vara hos mormor imorgon när vi ska på julbord! tack ännu en gång för bodyn som jag vann från tuffa tilda. fick den idag och den var superfin verkligen! ha en trevlig kväll!

http://storasyrran.blogg.se

 
sannasmamma

sannasmamma

19 december 2008 15:34

jag hade tagit med honom, han kan väl sova i sjal. då har du trevligt och slipper längta och han får vara med dig.

http://sannasmamma.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

19 december 2008 15:39

WOW Vad fin du är, kan inte tro att du fått barn så nyss, kämpar som en "blå" med att bli av med min "gravidmage" och min lillkille är snart 11 månader.

Ha det så bra ikväll, och jag tror Farmor fixar detta galant (hon tog ju hand om din "älskling" när han var barn, och honom gillar du ju!)
Kram

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

19 december 2008 15:59

Sofia: Tusen tack! Men jag tror att det är klänningen som döljer alla graviditetskilon :)

sannasmamma: Jo, vi har ju tagit med honom förut till olika sociala sammanhang men då kan man inte heller slappna av på samma sätt... jag kollar till honom hela tiden och så. Jag tror att det kan vara nyttigt för oss allihopa att vara ifrån varandra ett par timmar. (För honom blir det nog bara 1-2 timmar sen somnar han ju.)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

så är det

19 december 2008 16:43

Din blogg känns som att titta på reklamen på tv. Det känns trist - den var bättre förut. Som tur är kan man ju välja att läsa någon annan blogg.

 
Daim biten

Daim biten

19 december 2008 20:15

Har följt dig sen du var gradvid och tycker det r skojit att läsa om dana dagarn men jag måste säga efter ha läst så mycket om Odd Mollys så börjar jag att diga kläder men dom är dyra men som sakt alltid roligt att läsa om dig och lill grabben våra är nästan lika gamla.

http://daimbiten.blogspot.com

 
Ingen bild

Petra

19 december 2008 23:13

Vad fin den vänstra bilden är!
Mycket finare om du ler lite. ;)

 
Jessica

Jessica

21 december 2008 16:06Bambi, you´re a hottie!!

Men håller med ovanstående, du ser lite stel ut på de flesta (inte alla) bilder.

Släpp loss lite, vet ja´! ;-)

Kramis

http://trebarnsmamman.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

21 december 2008 16:13

Jessica: Tack! Ja, jag får nog försöka att inte ha så stela poser i fortsättningen!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Marie

Marie

21 december 2008 22:16

Hej !
Åh jag gillar den håär pilgrim klänningen från molly. Funderar på att skicka efter en på nätet till annandagen. Tycker du att den är så "fin" att den passar på hotellet? (disco, bar etc)....kanske till leggings i lack? eller...?! så osäker...

http://lycklig.blogg.se

 
bambi

bambi

21 december 2008 22:27

Marie: Jag skulle nog inte ha lackleggings till den, men den är absolut fin nog att ha på ett ställe som Hotellet!

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se