Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Ny omröstning!: Vem är Zack mest lik?

Av bambi - 26 december 2008 20:00

Efter att ha träffat en massa släkt under julen så har det varit en del snack om vem Zack är mest lik. En del säger att han är en kopia av mig och andra säger att han är mer lik sin pappa (bland annat min mamma och pappa säger det).


Så jag tänkte starta en omröstning nu på bloggen för att se vad ni tycker (omröstningen finns här till höger). Det är lite roligt just eftersom alla säger så olika. För mig spelar det inte alls nån roll, han får gärna vara mer lik sin pappa eftersom jag tycker att han är så snygg  :)


För att göra en ordentlig bedömning, titta gärna under kategorierna om Zack (om du inte brukar läsa bloggen) innan du röstar (där finns många bilder!!)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

26 december 2008 20:45

Sin pappa.

 
Ingen bild

Malin

26 december 2008 21:52

Förstår inte varför så många tycker han är lik dig :P (om man kollar din omröstning.) Enligt vad jag sett på bilderna (följer din blogg så jag har sett de flesta) så tycker jag inte att han är ett dugg lik dig, mest lik är han sin pappa tycker jag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se