Direktlänk till inlägg 27 december 2008

The day the earth stood still

Av bambi - 27 december 2008 16:22

Obs! Denna recension innehåller spoilers!


På juldagen var jag och älsklingen iväg på bio medans Zacks faster var barnvakt. Vi såg actionfilmen The day the earth stood still.


Filmen handlar om att en utomjording (Keanu Reeves) kommer hit till jorden och ska rädda jorden. Rädda jorden ifrån oss människor. Utomjordningarna som har skickat Keanu Reeves till jorden tycker att det är bättre att en art (människan) dör än att alla arter dör.


Människorna försöker övertala utomjordingen att dom kan ändra sig och försöka ta hand om jorden bättre. Utomjordningen tror inte riktigt det ochs äger att människorna har haft gott om tid att ändra sig.


Sen blir filmen jättedålig. Utomjordingen ser hur huvudpersonen och hennes styvson gråter vid maken/pappas grav och hur dom kramar varandra. Utomjordingen säger då att han ser att dom (människorna) kan ändra sig! Jag förstår inte hur denna scen vid graven har nåt med jorden/miljön att göra... och hur det hänger ihop med att vi människor kan vara mer rädda om jorden??


Filmen började ändå bra... men sen blev den jättekonstig. Jag ger den en svag 2:a av 5. Kika gärna på mina andra filmrecensioner.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se