Direktlänk till inlägg 30 december 2008

När slutar man att kolla?

Av bambi - 30 december 2008 13:35

När jag pratade med en kompis i telefon häromdagen så kom vi in på hur man hela tiden kollar till sin bebis när den sover. Jag går ofta in och kollar till Zack och tittar efter så att jag verkligen ser att han andas. Min kompis har en dotter på 10 månader och kollar också fortfarande så att hon andas och så att hon inte har fått nallen över sig eller nåt. Sambon tycker jag är lite larvig eftersom man inte kollar till Zack när han sover på nätterna, då går det ju många timmar utan att man kollar om han andas. Och det är ju sant... men jag kan ändå inte låta bli att kolla till honom. Undrar hur länge man kommer hålla på med det?

 
ANNONS
 
Linda

Linda

30 december 2008 18:57

Min son är 2 år nu i januari och jag kollar fortfarande!

http://www.liiiinda.bloggproffs.se

 
A-K

A-K

31 december 2008 00:02

Jag är precis likadan :) Min yngsta dotter är 5 månader och henne kollar jag hela tiden när hon sover.
Jag tror aldrig att man slutar kolla så att de andas när de sover. Mina stora barn är 12 och 10 år och dem kollar jag alltid till innan jag går och lägger mig :) Om de har någon kompis som sover över så kollar jag dem också :)

http://filippalinnea.blogspot.com

 
Perla - mamma till 2 prinsessor

Perla - mamma till 2 prinsessor

31 december 2008 09:16

Hihi jag går fortf in till min dotter som är 3½ år innan jag lägger mig ;-)
Är lite nojig o tänker att OM jag INTE skulle göra det en kväll så händer det säkert nåt den kvällen bara för det! Knäppt jag vet...

http://perla08.blogg.se

 
Therese - Eira min ögonsten

Therese - Eira min ögonsten

1 januari 2009 12:40

Man kommer nog alltid kolla!

Min lillebror är 2½ år och han kollar jag lika ofta som jag kollar lilla Eira som är 6 mån..

http://eiraheidemo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se