Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Awards

Av bambi - 30 december 2008 15:19

Denna fina award har jag fått av två bloggläsare. Först från Angie med motiveringen:

Bambi: har följt hennes blogg sedan jag såg på familjeliv att hon skulle mobilblogga från förlossningen. Och sen dess är jag fast! =) Hon bloggar om allt möjligt: familjens vardag, barn och mode. Hon har en stor förkärlek till Odd Molly! Härlig blogg, hon skriver ofta och ganska öppet fast ändå inte alltför öppet.


Verkligen jättefint skrivet! Tusen tack!


Och sen även från Leetaah där det står: "Denna blogg byggs och fylls av NÄRHET - närhetrum, tid och relationer." Tusen tack!  :)

 
ANNONS
 
Ellie

Ellie

30 december 2008 15:59

Tack :)
Jo, jag har tänkt detsamma, men jag har det så bara för att det ser juligt ut.
Min blogg är i vanliga fall rosa, men när de är jul så måste man ju piffa upp den lite ^^

http://estella.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

30 december 2008 16:36

Hej!
Tack för den fina tröjan jag vann på din blogg (min dotter Julia blev överlycklig)
Tack Tack..

Gott Nytt År

Kram Sofia

http://www.3barnsmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se