Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Vad är grejen med hummer? Det får jag veta imorgon...

Av bambi - 30 december 2008 20:22

Vi har blivit hembjudna till några vänner imorgon. På menyn står hummer. Jag är extremt kinkig med maten och äter inget som kommer från havet (varken fisk, räkor eller andra konstigheter). Men nu har jag sagt att jag ska prova hummer. Vettefan hur det ska gå. Men det känns som en kul grej att testa eftersom det ska vara värsta exklusiva maträtten. I alla filmer så beställer dom ju hummer när dom går på fin restaurang, så lite häftigt borde det vara... eller?

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

30 december 2008 20:31

Stora, svenska humrar är gudomligt gott! Har en bekant som brukar fiska på västkusten och av honom har vi köpt humrar några år som han kokade åt oss. Färskt, gott bröd och ett gott vin till är allt som behövs.

De frysta som ma kan köpa på affärerna är inte lika stora och de är nog godast att gratinera kanske...

http://trollpackan

 
Moomz

Moomz

30 december 2008 20:50

Hummer är supergott! FInns för 49kr på lidl om man vill äta den billiga varianten också ;-)

http://momos.blogg.se

 
En Mölnbobos Liv - Mammablogg

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

30 december 2008 21:46

Jag är inte förtjust i hummer när den bara är kokt men vi köpte hummer idag för 39kr på Hemköp och min mamma skall gratinera den och så blir det förrätt imorgon, ska bli spännande att pröva det.

Gott Nytt år såhär en dag innan.

http://www.annakarlsson.se/blogg

 
Agnieszka

Agnieszka

30 december 2008 21:48

jag har avårt för skaldjur... men fisk funkar ganska bra, hoppas det ska smaka bra imorrn´... ser fram emot en rapport om hur det var!!!! kramar

http://agnieszka.blogg.se

 
Ingen bild

Stina

30 december 2008 21:50

Hummer kan vara himmelskt om den kommer från rätt ställe. Ska vara från kallare vatten så dom växer långsamt då smakar dom som mest (tycker iaf jag!).
Hoppas det blir en smaskig upplevelse och en i övrigt trevlig kväll!

För övrigt så är väll fisk inte konstig mat. Fast jag har också mina små idéer vad gäller mat, vissa djur är liksom inte matdjur som bläckfisk (uäck!) eller alligator (rysa!) och struts drar jag mig också för. Ja det finns en hel del mer att lägga till på den listan (kalkon vågade jag inte skriva till en amerikan ;-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se